0
AdmiralBet ABA Liga

Alen Smailagic (C) Ante Perkusic (L) Dominik Mavra (R) during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan Mozzart Bet and KK Split at Stark Arena on November 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

POZNATO JE KOLIKO ĆE TRAJATI OPORAVAK SMAILAGIĆA: Novi problem za Obradovića i Partizan!

Objavljeno: 23.11.22 u 19:40

U pitanju je teža povreda.

Alen Smailagić, samo što se vratio na parket i pružio dobre partije u svojim uvodnim mečevima, doživeo je novu povredu. Naime, njemu je na utakmici protiv Barselone pukla tetiva na četvrtom prstu desne šake.

Nakon pregleda, povređena ruka je odmah imobilisana, a prve prognoze su da će Smailagić pauzirati šest nedelja. Mladi krilni centar Partizana, danas u toku dana, istakao je da ne oseća bol u prstu, ali je situacija takva da ova povreda zahteva rehabilitaciju, da ne dođe do pogoršanja stanja.

Alen Smailagic (L) and Lewis Sullivan during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan Mozzart Bet and KK Split at Stark Arena on November 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

Smailagić je prvo doživeo povredu zadnje lože na primeramama, kada je rival takođe bila Barselona. Nakon oporavka, počeo je polako da se vraća u ritam, bio je jedan od bitnih igrača u trijumfu nad Makabijem, ali ga je nažalost zadesio novi peh.

Podsećamo, od ranije, povređen je Aleksa Avramović, koji još uvek nije zabeležio evroligaški debi. Takođe, i Balšu Koprivicu očekuje višemesečna pauza, dok je kratko odmarao i Dante Egzum zbog povrede zgloba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter