0
Katar 2022

FOTO: Screenshot

„NEJMAR ĆE PLAKATI KAO BEBA“: Brazilski novinar upitao srpskog dečaka o očekivanjima za sutrašnji meč – usledio je URNEBESAN odgovor! (VIDEO)

Objavljeno: 23.11.22 u 19:42

Idemo jako!

Polako se bliži susret koji svi čekamo – za nešto više od 24 sata na stadion Lusail u Dohi istrčaće reprezentativci Srbije, a protivnik će biti ni manje ni više nego Brazil.

Poslednje pripreme i jednih i drugih su pri kraju, a čini se da u redovima Karioka malo i potcenjuju snagu srpskih Orlova.

Ipak, u današnjoj izjavi Dušan Tadić je rekao da je to samo motiv više za njegove saigrače, a nema nikakve sumnje da je to tako.

Kako igrači, tako se i mediji pripremaju za ovaj okršaj. Brazilski ESPN je poslao svog novinara u Srbiju kako bi „opipao puls“ Srba i čuo razmišljanja pred utakmicu.

Naleteo je Andre Linares (novinar ESPN-a) na jednog dečaka i javio se uživo brazilskim gledaocima. Na pitanje šta očekuje od sutrašnje utakmice srpski dečak je dao urnebesan odgovor, koji je malo i uplašio Brazilce jer je jasno koliko navijači Srbije veruju u svoj tim.

Mislim da će Srbija pobediti 3:0, Mitrović će dati dva gola za početak u prvom poluvremenu, a u drugom će dati Vlahović jer je cela odbrana preplašena i Nejmar će da pada i da plače kao beba. – rekao je dečak.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter