0
Katar 2022

Bruno Fernandes Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

BRUNU FERNANDEŠU NIJE PRIJATNO ZBOG RONALDA: „Znamo da ništa ne traje večno!“

Objavljeno: 23.11.22 u 17:55

Moguće da je Portugalcima i dosta ove priče!

Nakon intervjua Kristijana Ronalda u kojem je izneo dosta optužbi na račun Mančester junajteda, Erika ten Haga, Ralfa Ragnika, uprave Crvenih đavola, klub sa Old Traforda odlučio je da Portugalcu uruči otkaz.

Naravno, za javnost – sporazumni raskid ugovora, ali jasno je da više tu nema ljubavi.

Ova tema predstavlja i teret za reprezentaciju Portugala pred start Mundijala. Konstantno se priča o Ronaldu i toj temi, a najmanje o samoj reprezentaciji.

Na današnjoj konferenciji za novinare za vezistu Portugala i Mančester junajteda, Bruna Fernandeša stiglo je pitanje o sada već bivšem klupskom saigraču.

Nije mi neprijatno, ne moram da biram stranu. Privilegija je igrati za reprezentaciju sa Kristijanom, a bio je san i igrati za Junajted. Kristijano je uvek bio inspiracija i bilo je ostvarenje sna da igram s njim u klubu. Znamo da ništa ne traje večno. – rekao je Fernandeš.

Očigledno da ni fudbalerima Portugala nije prijatno da je sav fokus na ovoj temi koja sigurno opterećuje njihov tim. Pod posebnim pritiskom je sigurno Bruno koji i igra za Junajted.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter