0
Evroliga

Head coach Dusko Ivanovic during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Cibona Zagreb at Aleksandar Nikolic Hall on November 19, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘BIĆE VEOMA TEŠKO, ONI SU JEDNA OD NAJBOLJIH EKIPA’: Ivanović pred duel sa Makabijem!

Objavljeno: 23.11.22 u 21:31

Veruje da mogu da nastave pobednički niz!

Košarkaši Crvene zvezde su od dolaska Duška Ivanovića savladali Asvel, Cibonu i Albu u Berlinu. Sada ih očekuje duel sa Makabijem iz Tel Aviva u Pioniru, a uoči tog meča trener ‘crveno-belih’ Duško Ivanović rekao je:

FOTO: STARSPORT

‘Ovo je više rekuperacija, jer nijedna ekipa u duplom programu ne može da održi trening, nemoguće je. Da se oporavimo, taktički dogovorimo i nadam se da će igrači biti spremni za sutra.’ – rekao je strateg Crvene zvezde, da bi potom dodao da igrači konačno imaju vere i strpljenja:

FOTO: STARSPORT

‘Sinoć se to videlo. Imali smo period loše igre kada je Alba stekla veću prednost, ali igrači nisu pali. Verovali smo i to sve počinje od odbrane. Lakše je u napadu kad se bolje brani.’ – kazao je on.

FOTO: KK Crvena zvezda

Kada je reč o Makabiju iz Tel Aviva, crnogorski stručnjak rekao je:

‘Biće veoma teško. Makabi je jedna od najboljih ekipa, fizički najsnažnijih. Izvanredna u skoku, reketu, ima odlične igrače za jedan na jedan situacije. Biće teško, ali verujemo. Igraju izvanredno jedan na jedan. Braun je na Evropskom prvenstvu bio glavni igrač španske reprezentacije i te situacije igra veoma dobro. Možemo da igramo sa njima jedan na jedan ili da pravimo rotacije. Videćemo, sve zavisi.’ – zaključio je on.


Пласман обезедио Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter