0
Evroliga

Foto: Twitter/@FCBbasket

UČENIK ZA SADA BOLJI OD UČITELJA: Odlični Partizan gubi na poluvremenu u Barseloni! (FOTO)

Objavljeno: 22.11.22 u 21:37

U devetom kolu Evrolige košarkaši Partizana imaju zaostatak posle prvih 20 minuta igre protiv Barselone, a rezultat je 39:32.

Poznato je da su veliki prijatelji Željko Obradović i Šarunas Jasikevičijus i da je Litvanac učio od najvećeg trenera u istoriji Evrolige. Ovoga puta, veliki Željko je stigao kao autsajder u Barselonu. Partizan je i više nego dobro otvorio utakmicu, koja je od samog starta bila čvrsta i u kojoj se odmah videlo da će rival koji bude bio bolji u odbrani imati veće šanse za pobedu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Prva četvrtina završena je rezultatom 21:17 u korist crno-belih, iako je samo 2 minuta pred kraj rezultat bio 13:13. U drugom kvartalu gledali smo nešto bolju Barsu, ali i Partizan koji je nastojao da sačuva prednost stečenu u prvih 10 minuta. Nažalost, u tome nije uspeo, jer je Barselona u poslednja tri minuta pokazala zašto je glavni favorit za osvajanje Evrolige. Najefikasniji u redovima vicešampiona ABA lige bio je Naneli, koji je postigao 10 poena, a pratio ga je Ledej sa 8. Sa druge strane, u redovima Barselone, Satoranski je postigao 8, a bivši košarkaš Zvezde, Nikola Kalinić dodao je 5 poena.

Lepu dobrodošlicu imao je Dante Eksum, košarkaš Partizana, koji je prošle sezone nastupao za klub iz Katalonije.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter