2
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/Instagram: @fkradnicki1923kg

PET IGRAČA NAPUSTILO KRAGUJEVAC, STEFAN ČUPIĆ ZA HS: „Sa Radničkim je problem bila administracija – Trebaju mi utakmice!“

Objavljeno: 19.11.22 u 13:10

Spreman je za nove izazove.

Čupić se pre mesec dana vratio u srpski fudbal, potpisavši ugovor sa Radničkim 1923. Nije debitovao iz administrativnih razloga, a od danas je slobodan u izboru nove sredine. Tim povodom govorio je za HotSport:

„Imao sam dogovor sa Radničkim iz Kragujevca da dođem na mesec dana zbog povrede golmana Lekovića i branim taj period. Ipak, nije uspela da se reši administracija, pa nisu uspeli da me registruju za prvenstvo.“ – rekao je Čupić i potom dodao:

Mirko Ivanic UEFA Europa League kvalifikacije, Crvena Zvezda – Ararat, Kipar on October 1, 2020. 1. Oktobar
foto: Nikola Mitic / STARSPORT

„Plan mi je potpišem za nekog Superligaša ili ako iskoči neki klub iz inostranstva. Cilj mi je da imam mečeve u narednih šest meseci, prođem pripreme sa ekipom i budem redovan na golu, jer su mi utakmice najpotrebnije. Videćemo šta će iskočiti tokom sledećeg prelaznog roka.“ – zaključio je on.

Mirko Ivanic UEFA Europa League kvalifikacije, Crvena Zvezda – Ararat, Kipar on October 1, 2020. 1. Oktobar
foto: Nikola Mitic / STARSPORT

Radnički su pored Čupića danas napustili Varjačić, Ubiparip, Brnović i Kuzmić.

Tokom svoje dosadašnje karijere Stefan Čupić je branio za nekolicinu klubova, a stiče se utisak da je najbolje partije pružao u dresu jermenskog Ararata.

4
3

2 Komentara

    • Zato sto je katastrofa poslednjih godinu i po dana. Decko je rupa u odbrani, centarsut nula, prodor nula, bezbroj puta je gurnuo loptu u aut pokusavajuci da pretrci protivnickog igraca. Hvala mu na svemu, ali je mnogo pao.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter