1
Domaći fudbal

Mirko Ivanic UEFA Europa League kvalifikacije, Crvena Zvezda - Ararat, Kipar on October 1, 2020. 1. Oktobar foto: Nikola Mitic / STARSPORT

SIVIĆ UPROPASTIO TRANSFER SRPSKOM GOLMANU: Upravo on je mogao da bude ‘tas na vagi’ za Radnički – Čupić otvoreno o celokupnoj situaciji!

Objavljeno: 16.09.22 u 20:06

Imao je dva ‘završena’ transfera, ali su oba iz nepoznatih razloga propali.

Srpski čuvar mreže Stefan Čupić ovog leta trebao je da se vrati u elitni rang srpskog fudbala, ali do toga nije došlo. On je pojačao ‘novopečenog’ člana prvog ranga Azerbejžanskog fudbala – Kapaza. Prema njegovim rečima, sve je bilo završeno između njega i Mladosti iz Lučana.

Mirko Ivanic UEFA Europa League kvalifikacije, Crvena Zvezda – Ararat, Kipar on October 1, 2020. 1. Oktobar
foto: Nikola Mitic / STARSPORT

‘Imao sam ponadu iz Lučana, sve se dogovorio sa Neškom Mlovanovićem, koji mi je 1. avgusta rekao da će do sutra u 12 da mi potvrdi transfer. Sve je bilo OK, dogovorio sam uslove i čekao potvrdu… Neško se samo javio da me obavesti da klub odustaje, ne znam iz kog razloga.’ – rekao je Čupić, a potom dodao da je trebao da pojača Radnički iz Niša, ali da je i taj transfer propao.

VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

‘Hteo sam da idem u Niš, ali odbio me je sada već bivši trener Tomislav Sivić, ne znam iz kog razloga. Mnogo loše je pričao o meni, stravo mi nije jasno šta sam ja to loše čoveku uradio. Bili smo zajedno u reprezentaciji. Imao sam lep odnos sa svim ljudima iz Niša, sa Ivicom Tončevim i sa direktorom Acom Jovanovićem, dobio sam mnogo poruka, imao sam veliku želju da se vratim na „Čair“, ali je gospodin Sivić stopirao transfer. Voleo bih nekad da saznam iz kog razloga mi je to uradio.’ – zaključio je Čupić u razgovoru za SportKlub.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter