0
Evroliga

Alen Smailagic KK Partizan Media Day at Stark Arena on October 03, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VRATIO SE I IZDOMINIRAO: Prvi nastup Smailagića nakon povrede i odma debi u Evroligi – „Osećam se fenomenalno!“

Objavljeno: 18.11.22 u 23:25

Sjajna partija.

Partizan je pokazao večeras strašan karakter i savladao ekipu Makabija u osmom kolu Evrolige – 96:88.

Jedan od momaka koji su u prvom poluvremenu ušli i pomogli crno-belima da ostanu u priključku je i Alen Smailagić.

Za njega je ovo prvi nastup ove sezone, a ujedno i debi u Evroligi. Igrao je samo u drugoj deonici, ali i to mu je bilo dovoljno za devet poena i dva skoka u napadu.

Nisam igrao dva meseca i došao sam na teren tu, navijači i atmosfera i sve to je dovelo do nečega da se i ja osećam dobro i ceo tim se osećao dobro. Videli ste energiju sa klupe, skakalo se na svaki koš, svaku odbranu, svaki faul i mislim da je to sve dovelo do pobede. – oduševljeno je rekao Alen.

Zatim je prokomentarisao sam meč.

Generalno je utakmica izgledala sjajno za nas mlade igrače, neverovatno nešto, poveli smo tek krajem treće četvrtine i bila je to sjajna atmosfera… Prvi put sam zaigrao u Evroligi, igrači su dobri, fizički dominantni i sa time moramo da se nosimo. Mi smo mlada ekipa i to je to… – kazao je košarkaš Partizana.

Poručuje da se doktori pitaju kada je u pitanju njegov povratak u potpunu formu.

To je pitanje za doktore nije za mene, oni su zaduženi za moje lečenje, a ja se osećam fenomenalno. – zaključio je Smailagić.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter