0
Evroliga

during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Maccabi Playtica Tel Aviv at Stark Arena on November 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TRENER MAKABIJA SVESTAN ŠTA JE PRELOMILO MEČ: „Ovo nije lagano mesto za igranje zbog sjajne publike!“

Objavljeno: 18.11.22 u 23:50

Spomenuo i Ostina Holinsa.

Makabi je večeras imao šansu da dođe do velike pobede na vrelom gostovanju, ali su košarkaši Partizana nošeni navijačima pogađali kada je bilo napotrebnije i na kraju slavili – 96:88.

Nakon utakmice svoje utiske izneo je trener izraelskog kluba, Oded Kataš.

Čestitam Partizanu na pobedi. Odlično smo počeli meč, sa puno energije. Ovo nije lagano mesto za igranje zbog sjajne publike. Izašli smo veoma fokusirano i agresivno i došli do prednosti. Na početku poslednje četvrtine do izražaja su došle individualne kvalitete. Oni su pogodili važne trojke, stekli momentum. Nastavili smo da se borimo ali nije bilo dovoljno. Teško je za nas, ali moramo da dignemo glavu i da budemo bolji. – rekao je on.

during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Maccabi Playtica Tel Aviv at Stark Arena on November 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Zamera svojoj ekipi što su dozvolili crno-belima dosta skokova.

Oba tima su igrala u skraćenoj rotaciji. Mnogo igrača je imalo preveliku minutažu i to nije bilo lako. Mislim da smo u prvoj polovini zaslužili veću prednost, delovali smo dobro i zaslužili smo više od plus jedan. Na kraju oni su pogodili trojke, ali za mene su najvažnije skokovi. U tesnoj utakmici ne sme se dozvoliti toliko skokova a oni dobili šansu za drugi napad i lagane poene. – dodao je trener Makabija.

Za kraj, dobio je pitanje vezano za minutažu bivšeg igrača Crvene zvezde, Ostina Holinsa, koji ni večeras nije igrao.

Volimo Ostina ali ovo je isključivo odluka trenera. – završio je Kataš.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter