0
Evroliga

Head coach Zeljko Obradovic KK Partizan v SC Derby during the Aba League Season 2022-2023 match at Stark Arena on October 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ PROGOVORIO O POJAČANJU: ‘Odradio je treninge – Ne znam da li će biti u timu!’

Objavljeno: 18.11.22 u 12:28

Konačno će Lesor biti rasterećen.

Partizan se od povrede Smailagića oslanjao na kvalitete Matijasa Lesora.. Francuski centar igrao je jako puno minuta za evropsku košarku, pa je bilo jasno da moraju da mu dovedu igrača koji će odigrati makar nekoliko minuta, dok Lesor odmara. Upravo to je učinjeno, doveden je Brodžijanski, a evo šta je Željko Obradović uoči duela sa Makabijem rekao za njega:

Kevin Punter (C) during the Turkish Airlines EuroLeague match between Olympiacos and Partizan Mozzart Bet Belgrade at Peace And Friendship Stadium on November 10, 2022 in Athens, Greece. (Photo by Starsport.rs ©)

‘Odradio je treninge. Vrlo brzo je postalo evidentno sve ono što smo znali o njemu i pre njegovog dolaska. Rekao sam mu da je dovoden da igra i pomogne ekipi. Mi nismo imali izmene na treningu kada su visoki igrači u pitanju. Pomoćiće da se osvežimo, naravno tu je i Smailagić. Nije mi jasna njegova situacija vezana za Makabi, Ne znam da li će biti u timu, a to nema veze samnom i ne mogu da odgovorim na to pitanje. Nadam se da će uskoro biti deo ekipe.’ – rekao je Žoc.

Brodžijanski je tokom karijere nastupao za Obradoiro, Huventud, Bašakšehir i sada Partizan.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter