2
Evroliga

head coach Zeljko Obradovic Panathinaikos - Partizan, Evroliga Euroleague, Atina 3.11.2022. Novemnbar 3. 2022. photo: STARSPORT

OBRADOVIĆ PRED MEČ SA OLIMPIJAKOSOM: Otkrio Smailagićev status i pričao o moćnom Olimpijakosu!

Objavljeno: 09.11.22 u 15:59

Veliki izazov za crno-bele.

Košarkaši Partizana će naredni meč odigrati protiv Olimpijakosa, ali bez nekoliko igrača, koji zbog povrede neće biti u sutrašnjem sastavu. Trener Željko Obradović, pred polazak na put, istakao je da je Olimpijakos još bolji nego prethodne godine i da igraju sa 2 plejmejkera.

Olimpijakos je tim koji je ove godine igrao fajnal-for, napravili su neke promene u rosteru i izgledaju još bolje. Uigranost je na vrhunskom nivou. Godinama igraju zajedno, sve karakteristike koje su poznate jesu da trče u kontranapadu, a na pola terena imaju dva plejmejkera – Volkapa i Kostas Slukasa, počeo je Obradović i dodao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

– Nemamo pravo da se žalimo, probaćemo da igramo u ovim okolnostima onoliko koliko možemo. Na sreću, na treningu je bio Alen Smailagić, koji je tek počeo da trenira. Nije u stanju još da putuje, niti da pomogne ekipi. Ne sećam se da smo imali pritisak, jedini koji postoji jeste između nas u ekipi. Kada verujemo u ono što radimo, sve je u najboljem redu – zaključio je trener Obradović.

Mladi plejmejker crno-belih, Jam Madar rekao je da će zbog skraćene rotacije, neki igrači sigurno dobiti veću šansu da se pokažu u što boljem svetlu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Olimpijakos je sjajan tim, biće teška utakmica. Nemamo dovoljno igrača, ali moramo se boriti. Neki igrači nastupaju za nacionalni tim, tako da će neko dobiti priliku da se istakne i uradi dobar posao. Možda će biti teško pripremiti utakmicu sa manjim brojem igrača, ali tako je – kako je. Igrali su fajnal-for prošle godine, ali mi moramo da uradimo svoj deo posla i da se fokusiramo na nas, jer dolazimo sa manjim brojem igrača. Moramo se još više boriti i isto toliko uneti energije, istakao je Madar.

0
0

2 Komentara

  1. J’bote Zeljko, pa tvojim povratkom na klupu Crno&Bele Svetinje i IKONE KK SRBIJE=KKP, cela Evropa strahuje i od ovih 6 (preostalih, nepovredjenih..) kosarkasa, plus 3 klinca..?! .!. XXAAXXAA .!.
    BRAVO, BRAVO, BRAVO-ZOC!!!
    PS..Bravo ZOC, ZLI patrljak, sVAko jutro kada se ‘probudi’ i ode do klonje, on u svom ‘odrazu’ na ogLedalu ‘VIDI’-TEBE..?!!!!!!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter