2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

ALEN SMAILAGIĆ ZA HOTSPORT: ‘Od ovog tima može da se napravi svašta – Željko izvuče iz tebe ono što ni sam nisi mislio da možeš!’ (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.22 u 13:36

Odlično su otvorili novu sezonu, a koliko je dobra atmosfera u ekipi moglo se videti na ‘Media day-u’.

Partizan u novu sezonu AdmiralBet ABA lige i Evrolige ulazi sa najvišim ciljevima, čemu svedoči i vrlo respektabilan sastav. Jedan od igrača koji će ove godine dobiti priliku da po prvi put zaigra u najkvalietnijem evropskom takmičenju je i Alen Smailagić. On je u razgovoru za HotSport otkrio da smatra da je ekipa mnogo napredovala i da su spremni za izazove koji nadolaze.

FOTO: Starsport

– Definitivno da smo odrasli kao igrači od prošle godine, pogotovo što smo radili sa Željkom. Energija je pozitivna kao što je i uvek bila. Mislim da od ovog tima može da se napravi svašta, samo da mi legnemo jedni drugima – rekao je Alen, a potom odgovorio na pitanje koliko zapravo rad sa Željkom može da utiče na igrača:

– On tačno zna šta ti možeš, a šta ti ne možeš. Nisi ni svestan koliko on može da izvuče iz tebe, pozitivu, da zablistaš u karijeri onoliko koliko ni sam nisi mislio da možeš – reči su krilnog centra za naš portal.

Prethodne sezone beležio je nešto više od devet poena uz četiri skoka u okviru AdmiralBet ABA lige, ali je veliki deo sezone propustio zbog povrede.

ZA HOTSPORT JE PRIČAO I JAM MADAR:

0
0

2 Komentara

  1. ..tek ce biti ‘svasta’, ocekujte-OCEKI VA NO, tj. uskoro cete (koliko vec na prvom ‘derbiyu’ s’plaqiyat Coor***VOM) moci da gledate ‘qalopiranye’ puntera u shtikLama..za kray, tj. OPROSTAJ i od ovog’ ko zna kojeg vec po redu-‘ziVOta’..daaa…?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter