0
Katar 2022

Foto: Twitter/@equipedefrance

FRANCUZ NAJAVIO POVLAČENJE: Ovo će mu biti poslednji Mundijal! (FOTO)

Objavljeno: 18.11.22 u 09:56

Jedan od najiskusnijih fudbalera reprezentacije Francuske, Olivije Žiru, za medije je rekao da mu je ovo poslednji Mundijal u karijeri.

„Na SP dolazim kao igrač, koji će sigurno poslednji put nastupiti na ovom takmičenju. Veoma sam motivisan, kao da mi je prvi put. Želim da uživam u svakom trenutku. I, naravno, želimo da odbranimo titulu“ započeo je fudbaler Milana, koji je, iako nije pogađao na bitnim utakmicama na prošlom Mundijalu, imao važnu ulogu za osvajanje „Boginje“.

Mnogi su mislili da će Dešan otići u Katar bez Žirua, jer se reprezentaciji prošle sezone vratio Karim Benzema, a tu je još i Antoan Grizman, ali selektor Francuske veruje u iskusnog golgetera.

„Daću 200 odsto za tim. Za mene je neka vrsta blagoslova što imam priliku da igram za svoju zemlju na trećem SP. Osvojiti SP je ostvarenje sna iz detinjstva, a neverovatno je ako bi još jednom trijumfovao. I dalje sam gladan trofeja“ zaključio je Olivije Žiru. 

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter