0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

NIKADA DIREKTNIJI RONALDO: Portugalac poručio da poštuje samo trojicu saigrača, pa osuo paljbu po mladim fudbalerima!

Objavljeno: 17.11.22 u 14:58

Kristijano jedva čeka da napusti ‘Old Traford’!

Pre nekoliko dana Kristijano Ronaldo je dao intervju poznatom novinaru, Pirsu Morganu. Portugalac je otvorio dušu i progovorio o svim aktuelnim temama i problemima sa kojima se suočava na Teatru snova. Svetski mediji danima prenose njegove izjave, a posebno se ističe deo u kome govori o saigračima. Ronaldo je otkrio da poštuje samo trojicu.

-Od igrača Junajteda mogu da istaknem samo njih trojicu. Diogo Dalo je vrlo profesionalan, iako je mlad i ne sumnjam da će dugo trajati. Pametan je, inteligentan i jako profesionalan. Mogu još da spomenem Lisandra Martineza i Kazemira – kazao je popularni CR7, koji se potom osvrnuo na mlade igrače u svom timu:

-Oni ne poštuju iskusnije i starije igrače, žive u drugačijoj eri. Moram da kažem da moj sin, koji ima 12 godina nema takav mentalitet. Mladi igrači danas do nekih stvari dolaze puno lakše, uopšte se na muče, baš ih briga. Prave se da slušaju, ali na jedno uvo im uđe, a na drugo izađe. To me ne iznenađuje, ali za njih je prava šteta što kad imaju najbolji primer ispred sebe, makar ne pokušaju da ga slede – bio je jasan legendarni as.

Direktno je Kristijao otkrio ko je pravi primer za mlade igrače.

-Ja sam taj primer. Svakog jutra prvi dolazim na trening i poslednji odlazim – konstatovao je Ronaldo.

 

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter