0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ManUtd

PREKO LEŠEVA DO ZVEZDA, ALI BUKVALNO: Šokantna ispovest brazilske zvezde!

Objavljeno: 16.11.22 u 14:47

Poznato je koliko je život u brazilskim favelama surov, i apsolutno stran za sve koje žive na ovim prostorima. Ipak, takav život je realnost brojnih sada uspešnih fudbalera, koji neretko prepričavaju kakve sve užase su doživljavali u siromašnim krajevima svojih gradova. Jedan od njih je Entoni, nekada siromašni dečak, a sada zvezda Mančester junajteda i brazilske selekcije.

– Jednog jutra, u šetnji do škole, kada sam imao osam ili devet godina, naišao sma na čoveka koji je ležao u uličici. Nije se mrdao. Kada sam se približio, shvatio sam da je mrtav. U faveli nekako otupiš na te stvari. Nije bilo drugog puta i ja sam morao da prođem odatle. Samo sam zatvorio oči i preskočio mrtvo telo – rekao je Entoni i dodao za Plejer tribjun:

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

– Ne govorim ovo da bi zvučalo teško, to je bila moja realnost. Ustvari, uvek sam govorio da sam kao dete imao veliku sreću jer sam dobio dar sa neba. Lopta je bila moj spas, moja prva ljubav. U Inferninju ne marimo za igračke za Božić, svaka lopta koja se kotrlja je savršena za vas.

Entoni je na šest mečeva u Premijer ligi ove sezone postigao tri pogotka, uključujući i lepoticu najvećem rivalu, Mančester situju, u porazu na Etihadu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter