0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ManUtd

KAO DA NIKADA NIJE NI BIO TU: Junajted hitno uklanja postere sa likom Ronalda! (VIDEO)

Objavljeno: 16.11.22 u 18:49

Pukla ljubav – definitivno!

Tinjala je ta netrpeljivost između Kristijana Ronalda i pre svih, Erika ten Haga, od početka sezone, ali usled solidnih rezultata nekako je sve ostalo „zataškano“.

Prvo je hteo da ide, pa kada nije uspelo, onda je u sred sezone, u jednoj od najboljih partija njegovog tima, Ronaldo odlučio da skrene ponovo pažnju na sebe.

Naime, odbio je da uđe u igru sa klupe u poslednjim minutama meča sa Totenhemom i čak pre kraja duela napustio klupu za rezervne igrače.

Ten Hag je reagovao i odmah ga odstranio iz tima na jednu utakmicu.

Ipak, čini se da je kulminacija ove priče došla nakon Ronaldovog intervjua u kojem je pričao direktno protiv holandskog stručnjaka, ali i uprave Mančester junajteda!

Rekao je kako se oseća izdanim, takođe istakao je da ne poštuje Ten Haga zato što on ne poštuje njega, a nije se libio da izjavi i da klub nije napredovao ništa od vremena Sir Aleksa Fergusona.

Zbog svega ovoga, Crveni đavoli su odlučili da reaguju i čini se da je ovo definitivni kraj Kristijana u Junajtedu. Naime, danas su snimljeni radnici kako skidaju postere sa Ronaldovim likom sa Old Traforda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ESPN FC (@espnfc)

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter