1
Evropske lige

from left James Tavernier Head coach Dejan Stankovic Aleksandar Dragovic Milan Gajic Aleksandar Katai Strahinja Erakovic Nemanja Motika El Fardou Ben Nabouhane Filippo Falco Fudbal-UEFA Europa League Round of 16-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Rangers Glasgow Beograd, 17.03.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

DEKI ŽELI ŠTOPERA ZVEZDE: Ovo bi bilo veliko pojačanje za Sampdoriju!

Objavljeno: 16.11.22 u 23:21

Da li je ovaj transfer realan?

Dejan Stanković se muči u Sampdoriji, ali to je donekle i očekivano s obzirom da tim koji ima na raspolaganju zaista nije dorastao Seriji A.

Zbog toga, bivši trener Crvene zvezde želi da ojača svoj tim. I upravo to želi da uradi iz redova bivšeg kluba.

Naime, pojavila se informacija da je Sampdorija zainteresovana za austrijskog štopera, Aleksandra Dragovića.

Aleksandar Dragovic (L) and Head coach Dejan Stankovic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Partizan v Crvena Zvezda
Beograd, 19.09.2021.
foto: Starsport.rs ©

Međutim, Marko Lana, predsednik Sampdorije otkrio je svojim izjava da će to biti veoma teško izvodljivo.

Kako stvari stoje, nismo mogli da priuštimo da kupimo nijednog igrača. Pokušaćemo da uradimo nešto u januaru, ali imamo mnoga ograničenja i to nije tajna. To znači da će jedini potezi Sampdorije biti pozajmice, dovođenje slobodnih igrača ili prodaja kako bi se prikupila novčana sredstva za dovođenje novih igrača. – izjavio je prvi čovek Sampe.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

1 Komentara

  1. Naravno, da “mister” želi Dragovića, koji je zaista vrhunski štoper! Ali, tek će javnost saznati da će naš Deki, alijas “mister”, tražiti od Marka Lane, predsednika Sampdorije, da dovedu tri iskusna igrača sredine terena, i to Sanoga, Kangu i Bena! Setimo se da je bivši “mister” stalno izjavljivao u medijima da bez ove trojice sjajnih Afrikanaca ne može zamisliti Zvezdu! Plašim se da će ih Zvezda prodati, a šta mi da radimo?! Setimo se samo kako su ove gromade igrale u Evropi, protiv Šerifa, Omonije, Rendžersa, Makabija, Trabzona, Monaka i Fradija! Da nije njih bilo u timu, zar bi smo onako sjajno prošli u Evropi i zauzeli izvanredno četvrto mesto u LE?!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter