1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA I ARNAUTOVIĆ? Terzić otvoreno govorio o celokupnoj situaciji – Jedan reprezentativac je bio blizu da obuče ‘crveno-beli’ dres!

Objavljeno: 15.11.22 u 17:50

Nema sumnje da bi Delije volele obojicu da vide u ‘crveno-belom’ dresu.

Zvezdan Terzić je na današnjoj konferenciji za medije govorio o brojnim temama vezanim za Crvenu zvezdu, a prisutne je zanimalo da li se pregovaralo ili pregovara sa Markom Arnautovićem.

Austria’s Marko Arnautovic Reprezentacija, Srbija – Austrija , kvalifikacije FIFA world cup 2018,Beograd Srbija, 9.10.2016. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

‘Nije to realno, ima izuzetno visoku platu. Kada dovodimo igrače u Zvezdu mi njih kupujemo na priče: Liga šampiona, Marakana, navijači, Delije, atmosfera, Beograd. Svesni su oni da ima i utakmica po onakvim terenima u Surdulici. Nije lako dovesti igrača u tim situacijama.’ – rekao je Terzić, a potom otkrio, koga je Crvena zvezda htela da dovede.

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije
Srbija v Irska
from left Strahinja Pavlovic Filip Mladenovic Filip Djuricic
Beograd, 24.03.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘Hteli smo da dovedemo Mladenovića prošle godine, kada mu je isticao ugovor, vagao je i razmišljao nekoliko dana. Otišao je iz Crvene zvezde na ružan način, 2012. godine, vežu ga neka loša sećanja i to je prevagnulo da ipak ne dođe u naš klub. Odličan je igrač i prototip levog beka kakav treba Crvenoj zvezdi. Videćemo.’ – zaključio je svoje izlaganje Terzić.

2
0

1 Komentara

  1. Kako bi bilo da ti Terziću skinešZvezdin dres da tu dođe neko normalniji kome nisu uspjeh dovođenje istrošenih igrača a tjeranje perspektivnih ???

    5
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter