0
Košarka

FOTO: Starsport

KURIDŽA PREZADOVOLJAN POBEDOM: Znali smo da će biti teško, ali hoćemo Svetsko prvenstvo!

Objavljeno: 15.11.22 u 15:43

Košarkaši Srbije sinoć su dočkali selekciju Turske u okviru meča kvalifikacija za predstojeći Evrobasket. Rezultat utakmice je bio 77:76 . Zanimljivo je da su naši košarkaši upisali 20 asistencija na 24 koša iz igre. Marko Jagodić-Kuridža je bio jedan od učesnika u trijumfu, a rekao je sledeće.

Znali smo da će ovaj prozor da bude težak jer smo morali obe utakmice da pobedimo. Uspeli smo u tome. Želimo da u narednom prozoru rešimo prolazak na Svetsko prvenstvo„, rekao je posle meča Marko Jagodić-Kuridža.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

Koliko je bilo teško da izvučete poslednji atom snage u trenucima kada je Vilbekin pogađao?

Sigurno da je petorka koja je bila na parketu odradila sjajan posao, posebno Vladimir Lučić koji ga je i preuzeo u poslednjem napadu i zaustavio ga.Svaka mu čast. Timska pobeda i što je najbitnije, sve je sada u našim rukama.“

Kako vam se čini partija Dušana Ristića?

Rile ima mekanu ruku, ima koš u ruci. Nisam iznenađen. On dosta šutira i sjajan je. Tražili smo ga i očekujemo od njega da pogodi. Ubacio je vrlo bitne trojke. Danas je bio on, neki drugi put će iskočiti drugi igrač, samo je bitno da pobedimo„.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter