0
Fudbal

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojkovic konferencija za medije at Sports center of Serbia Footbal Federation on November 14, 2022 in Stara Pazova, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

POZIVI VEZANI ZA SPISAK REPREZENTACIJE? Piksi otvoreno o svemu!

Objavljeno: 14.11.22 u 13:02

Mnogo teorija zavere se pojavi kada god je neko veliko takmičenje blizu.

Voli naš narod da misli kako je ovaj ili onaj na spisku jer ima ‘menadžera’ ili ‘kuma’ u savezu.. Ipak, selektor SrbijeDragan Stojković Piksi rekao je da mu apsolutno niko nije suflirao o tome koja imena će se naći na spisku putnika za Katar.

‘Niko me nije zvao, molio, suflirao… Jednostavno – nula. I to je dobro. Znači da imaš apsolutno slobodu da doneseš odluku, ali ovo nisu epohalne odluke. Nema potrebe da se pravi fama. U toj grupi igrača o kojoj sam pričao je i Grujić, ali bio je povređen, vraćao se i opet je u timu i opet igra. Ista je situacija is a malim Ilićem. Igrao je fantastično protiv Norveške, pa posle toga nije.’ – reči su Piksija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter