1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘U GLAVI SAMO ZVEZDA CRVENA’: Sa Marakane stigao odgovor za Partizan, crveno-beli pecnuli večitog rivala! (VIDEO)

Objavljeno: 13.11.22 u 17:50

Nastavlja se ‘rat saopštenjima’!

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Radnik u Surdulici, rezultatom 1:2, u poslednjoj utakmici pred odlazak na zimsku pauzu. Aktuelni šampion naše zemlje do trijumfa je stigao pogotkom Aleksandra Kataija u sudijskoj nadoknadi vremena. Popularni Magiko je spektakularnim udarcem iz slobodnog udarca savladao čuvara mreže domaćeg sastava.

Golu Kataija prethodila je sporna situacija, kada je glavni arbitar dosudio faul za crveno-bele, prilikom pada Nemanje Milunovića u blizini kaznenog prostora.

Večitom rivalu, Partizanu, nije se svidela ta sudijska odluka pa se ubrzo oglasio na svom Tviter nalogu.

Nije ni Zvezda dugo čekala, jer je na isti način odgovorila crno-belima kratkim saopštenjem.

-U glavi samo Zvezda Crvena… Drago nam je kada i najveći rival na svom zvaničnom nalogu objavljuje kadrove sa Zvezdinih mečeva. Lepo je znati da smatraju da njihovi navijači treba da prate Crvenu zvezdu i to u toku mečeva svog kluba. Inače, mi smo PRVI…istakli zahtev za smenu Filipovića – napisali su crveno-beli na svom zvaničnom Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter