10
Domaći fudbal

FOTO: TV Arena Sport( printscreen

PARTIZAN SE OGLASIO NA TVITERU, PONOVO BESNI NA SUĐENJE: Faul pre gola Zvezde sporan!? (VIDEO)

Objavljeno: 13.11.22 u 15:46

Crvena zvezda pobedila je Radnik u Surdulici rezultatom 2:1 i tako došla do trinaest bodova prednosti nad Partizanom. Pobedu klubu iz Ljutice Bogdana doneo je Aleksandar Katai, golom iz slobodnog udarca u nadoknadi vremena.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Ipak, crno-beli su ponovo besni na sudije, pa su nesvakidašnje za ostale klubove, ali prilično već sada tradicionalno za Partizan, na svom zvaničnom Tviter nalogu su objavili snimak faula nad Nemanjom Milunovićem.

Filipoviću, dokle više!? – stoji u objavi viceprvaka Srbije.

1
1

10 Komentara

  1. Po novim pravilima dovoljno je da igrač zvezde samo padne. Ako oko njega na metar nema igrača onda mora i uverljivo da se drži za nogu kao da ga je slon zgazio. Ovakvo suđenje je imao samo Šalke 30-ih godina prošlog veka kada je kancelar bio Hitler.

    14
    15
    Odgovori
      • Niko ne spori da se svira i za Partizan, ali je količina pomoći zvezdi i Partizanu nemerljiva. Zvezdi se pomaže da napravi razliku, a kada je sve gotovo onda se sudi za Partizan kako bi se našla ravnoteža. To nikako nije isto. Pametan čovek ne prati ovaj cirkus, a ja rešavam da postanem pametan pošto priznajem to do sada nisam bio.

        4
        4
        Odgovori
        • Hahaha…
          Pa da je pravedno bilo bi vec sada + 20 u korist Zvezde!
          Toliko o tvome postenju!

          4
          1
    • Kakovas nije sramota da komentarišete ovaj cirkus trebaih i jedne i druge ugasiti država im da sve oprašta imaju duga po 80 miliona a klubove vode sumnjiva lica sa poternice terza +vučela = mrkela – vazura cirkus.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter