0
Domaći fudbal

during the Partizan v Novi Pazar - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on November 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PETRIĆA BRINU POVREDE: „Žao mi je što su se igrači istrošili!“ (VIDEO)

Objavljeno: 13.11.22 u 17:56

Zadovoljan pobedom.

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Novog Pazara u 19. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije golom Nemanje Jovića u 72. minutu.

Utisak je da su crno-beli imali prilika i da u prvom poluvremenu reše pitanje pobednika, ali ih je u tome delom sprečio Filip Kljajić, a i sopstvena nepreciznost.

Nakon meča, Gordan Petrić, ističe da može biti zadovoljan.

Mogu iz prostog razloga zato što smo uzeli tri boda. Bolji smo bili danas nego protiv Spartaka. Mogli smo u prvom da damo još koji gol. Žao mi je što su se igrači stvarno istrošili, Rikardo se povredio, mali Terzić na treningu, Traore na zagrevanju…

Žao mu je što je došlo do povreda igrača i ističe da je dobro što dolazi odmor.

To je zamor materijala. Žao mi je što se to desilo, nisam hteo da se to desi jer su pružali maksimum u ova zadnja dva meseca. Dobro je što je odmor i što mogu da se oporave.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

O analizi polusezone ne želi sada, već u narednim danima.

Ne bih ja o tome da pričam sada. Biće priče ovih dana, da se ispričamo šta je bilo u ova tri meseca. Igrači su ti koji su sve ovo izneli.


Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter