0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 06: Virgil Van Dijk of Liverpool looks on during the Group C match of the UEFA Champions League between Red Star Belgrade and Liverpool at Rajko Mitic Stadium on November 06, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

VAN DAJK OTKRIO KOJI GA JE IGRAČ NAJVIŠE NAMUČIO: „Uvek je uspevao da mi postigne gol!“

Objavljeno: 12.11.22 u 12:44

Nije baš očekivan odgovor.

Virdžil Van Dajk važi za jednog od najboljih, a možda i za najboljeg, štopera današnjice.

Holandski fudbaler je od dolaska u Liverpul u prethodnih par sezona izrastao u odličnog defanzivca. Mnogi ga porede sa Nemanjom Vidićem, a najhrabriji su tu da izjave čak i da je bolji od legendarnog srpskog defanzivca.

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

Susretao se sa mnogim igračima poput Mesija, Ronalda, Halanda, Aguera, itd… Međutim, najviše ga je namučio, ni manje ni više nego – Olivije Žiru!

Najteži rival? Žiru. Uvek sam imao utisak da ga „imam“ da ću da se izborim sa njim. Međutim, uvek je uspevao da mi postigne gol. Nije važno da li igra za Arsenal, Čelsi i reprezentaciju Francuske. Čovek jednostavno nađe način. – rekao je Van Dajk.

Žiru trenutno nastupa za Milan te na Virdžilovu sreću više nema toliko međusobnih duela kao u prethodnim sezonama kada je Francuz igrao u Premijer ligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter