0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

RUNI STAO NA STRANU TEN HAGA: ‘Ako se Ronaldo ne promeni postaće nepoželjno smetalo! Njegovo ponašanje je neprihvatljivo!’

Objavljeno: 11.11.22 u 23:52

Kritike na račun legendarnog Portugalca od strane bivšeg saigrača!

Ogromna fama se podigla na ‘Old Traforda‘ zbog loših odnosa na relaciji Erik Ten Hag – Kristijano Ronaldo. Novom šefu struke se od samog dolaska u Mančester ne sviđa ponašanje legende kluba i jednog od najboljih igrača u istoriji fudbala, dok je Ronaldo u potpunosti nezadovoljan ulogom, minutažom i tretmanom.

Nedavno je Ronaldo na utakmici sa Totenhemom odlučio da svojom voljom napusti stadion pre ostatka tima, a Holanđanin ga je kaznio zbog toga. Ten Hag je poslao Ronalda na zagrevanje, a kada je u 88. minutu napravio petu izmenu, Kristijano je ljutito reagovao.

Poteze Ronalda prokomentarisao je nekadašnji saigrač iz Junajteda, čuveni igrač Crvenih đavola, Vejn Runi.

-Ne, ne mislim tako. On i Mesi su, verovatno, najbolji igrači svih vremena. Ali, mislim da su stvari koje je uradio od početka sezone neprihvatljive za Mančester junajted. Video sam da ga Roj Kin brani, ali on takav gest uopšte ne bi prihvatio – istakao je Runi i dodao:

-To je smetnja koja Mančester junajtedu trenutno nije potrebna, ne sada dok je u procesu obnove. Za Kristijana je najbolje da pogne glavu, trenira i bude spreman da igra kada treneru bude potreban. Ako to uradi – biće opet vredan. Ako ne uradi – biće nepoželjno smetalo – konstatovao je čuveni napadač ekipe sa Teatra snova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter