19
Domaći fudbal

Slobodan Urosevic celebrates after scoring a goal during the Partizan v Javor - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on October 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PIKSI PREKINUO PARTIZANOVU TRADICIJU: Prvi put u istoriji kluba, ‘crno-beli’ nemaju svog predstavnika!

Objavljeno: 11.11.22 u 15:28

Vest koja će sigurno zasmetati ‘crno-belima’!

Po prvi put u istoriji Partizana, ‘crno-beli’ neće imati svog predstavnika u našoj reprezentaciji. Odlukom selektora Dragana Stojkovića Piksija, jedini fudbaler iz domaćeg šampionata koji je dobio poziv za put na Svetsko prvenstvo u Katar je Strahinja Eraković.

Na prošlom Svetskom prvenstvu, Partizan je predstavljao Vladimir Stojković, pre toga tim iz Humske predstavljao je Petrović i tako skoro 80 godina u nazad.

Postojale su određene indicije da će se zbog sjajne forme na spisku naći možda Slobodan Urošević, ali ni to nije bilo toliko realno.

1
0

19 Komentara

  1. Sve pocelo sa SULTANOM VUCICEM
    STANCANJE TITULA FORSIRANJE
    PETOKRAKE JER ONA ( MEZIMICA)
    MORA BITI PRVA. SAD ERAKOVIC
    CISTA SRAMOTA. UDBASKO VREME.

    13
    8
    Odgovori
  2. Dajte ljudi da jednom odemo na turnir a da se ne prepucavamo partizan zvezda.Sada smo svi Srbija i srecno nam bilo uz bozju pomoc.SRECNO SRBIJO…..

    17
    0
    Odgovori
    • Slažem se, navijač sam i volim PARTIZAN ali ovo je Velika šansa za srpski fudbal …i da ima mira i zdravlja za što bolji uspeh reprezentacije…i ipak ima naših koji igraju za druge ekipe ali su naši…Pozdrav svima…

      7
      0
      Odgovori
  3. Mitrogol, Vlahovic, Milenkovic, Lukic, Pavlovic – prva postava, tu je i Živkovic. Koliko ce ih iz zvezde biti u prvoj postavi. Za klupu znamo da ce ih biti puna. Erakovic – kikser iz zvezde, na silu

    11
    3
    Odgovori
  4. bivših igrača je sve vreme u prvoj postavi. Ako puknemo , to cete prvo da pomenete. Ko je on tu iz zvezde – Erakovic ! Zaslužio poziv gomilom kikseva posle kojih su gubili

    2
    1
    Odgovori
  5. Sta da se radi-Piksi je pod uticajem Vucica-Ne bih da komentarisem neke od pozvanih fudbalera-nisu oni krivi.Mislio sam da je samostalniji.Ocevidno je da mu ni jedan fudbaler iz Zvezde nije nista doneo -zna se ko je odveo Srbiju na svetsko prvenstvo alicyujem da ku je kriterijum minutaza u klubovima-ako je tako pa Neki iz Fiorentine nisu od avgusta odigrali ni celu utakmicu a i na sve to oiscenirani sukob sa Terzicem=-kakvi samo za narod spinovi.Nekih od pozvanih ima u mojoj ulici koliko god hocete ali nisu iz Zvezde.

    0
    1
    Odgovori
  6. .!. XXAAXXAA .!.
    Pa sto nije izostavio 90% igraca iz repke, pocevsi od Mitrovica, Vlahovica, Lukica, Zivkovica, Milenkovica, Pavlovica…??!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Koj k*** bi trazili onda u Katar ,ili mozda izme drmafijasa i covek koi je nedostupan sudkim vladtima za kriminal i pljacku koi je ucnio OFKBeogradu opet nista od SP

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter