7
Domaći fudbal

Queensy Menig (L) and Strahinja Erakovic Partizan v Crvena Zvezda, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Partizan (JNA) on August 31, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ERAKOVIĆ NAKON ŠTO JE DOBIO POZIV ZA SP U KATARU: ‘Velika mi je čast – Daću svoj maksimum da opravdam ukazano poverenje!’

Objavljeno: 11.11.22 u 14:19

Biće ovo veliko iskustvo za njega! 

Crvena zvezda će imati svog predstavnika na Svetskom prvenstvu u Kataru, s obzirom da se na spisku od 26 igrača kada je reč o reprezentaciji Srbije našao i defanzivac – Strahinja Eraković.

Velika mi je čast što ću imati priliku da predstavljam svoju zemlju na najvećoj fudbalskoj smotri na svetu. Drago mi je što moje partije u Crvenoj zvezdi nisu prošle nezapaženo i ono što mogu da obećam je da se neću ovde zaustaviti, već da će mi ovaj poziv biti još veći motiv da se iz Katara vratim kao bolji i iskusniji igrač. Zahvalio bih se ljudima iz kluba na podršci, preostaje nam još ta utakmica protiv Radnika, tako da su mi sve misli usmerene ka meču koji sledi, a posle toga ću da razmišljam o obavezama koje me čekaju sa reprezentacijom. Naravno, hvala i selektoru na pozivu, daću svoj maksimum da opravdam ukazano poverenje – rekao je uzbuđeni Eraković.

Strahinja Erakovic Glasgow Rangers – Crvena Zvezda UEFA Europa League foto: STARSPORT

Talentovani defanzivac je rođen 22. januara 2001. godine i prošao je sve mlađe kategorije Crvene zvezde. U dosadašnjoj karijeri, ukupno je nastupio 85 puta za seniorski tim, a debitovao je 1. avgusta 2020. godine u meču sa Novim Pazarom. Eraković je takođe prošao i sve uzrasne kategorije reprezentacije Srbije, a svoj put u nacionalnom timu zaokružio je 2. juna 2022. godine kada je debitovao i za A tim u meču sa Norveškom.

 

0
0

7 Komentara

  1. cigan piksi podlegao prituscima drugih cigana- moj erakovicu preveliki je ovo zalogaj za tebe- nisi se snalazio ni u malo jacim evrropskim utakmicama a kako mislis da bi mogao ovde- jako mi je zao rodica, katajia, gobelje silnog i slicnih, jer i oni su igraci za reprezentaciju- ciga n ostaje cigan.

    0
    0
    Odgovori
  2. cigan piksi podlegao prituscima drugih cigana- moj erakovicu preveliki je ovo zalogaj za tebe- nisi se snalazio ni u malo jacim evrropskim utakmicama a kako mislis da bi mogao ovde- jako mi je zao rodica, katajia, gobelje silnog i slicnih, jer i oni su igraci za reprezentaciju- ciga n ostaje cigan.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter