0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LAZETIĆ O LALATOVIĆU: ‘Izuzetno je strastven i posvećen, timovi su mu agresivni!’

Objavljeno: 11.11.22 u 12:55

Svestan je da ih očekuje težak posao.

Fudbaleri TSC-a na svom stadionu u subotu od 17h dočekuju ekipu niškog Radničkog u okviru Superlige Srbije. Uoči tog duela, šef stručnog štaba tima iz Bačke Topole, Žarko Lazetić, rekao je:

‘Nama mnogo znači što smo posle Partizana pobedili u kupu i ušli među osam ekipa, tako da nam ostaje da ovaj deo prvenstva, koji je po svim parametrima izuzetno dobar, ne pokvarimo. Dolazi nam ekipa koja je prošlu sezonu završila u Evropi, kao četvrta na tabeli, i po tome je jedan od naših najvećih rivala, jer je to i naš cilj. Bez obzira na trenutnu poziciju u koju su dospeli verovatno opterećeni Evropom i nekim nesrećnim porazima, imaju izuzetan kvalitet i jasno je da su tim za gornji deo tabele.’ – rekao je Lazetić, da bi potom prokomentarisao i svog kolegu koji sedi na klupi niškog Radničkog, Nenada Lalatovića:

VESTI IZ SUPERLIGE:

‘Mišljenje o njemu sam iznosio i pre dve godine kada sam bio u Metalcu, znam da je izuzetno strastven i posvećen, svaka njegova ekipa igra na način koji je težak za protivnike. Njegovi timovi su uvek izuzetno agresivni u duel igri, imaju brze tranzicije i to pokušava i sa Radničkim. Na nekim utakmicama to izgleda veoma doro, izvanredno su parirali Zvezdi i siguran sam da će doći motivisani da pozitivno završe jesenji deo sezone. Uveren sam da će utakmica biti dobra, bez obzira što u nju ulazimo opterećeni rasporedom.’ – zaključio je sjajni stručnjak.

Prvi duel ovih dveju ekipa u okviru šampionata pripao je TSC-u, koji je slavio na ‘Čairu’ sa 0:3. Tada su crvene kartone u redovima Radničkog dobili Pejović i Gaku.


Пласман обезедио Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter