3
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

DELIJE ĆE SADA BITI JOŠ VIŠE BESNE: Ekspertiza pokazala, bio je penal za TSC! (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.22 u 22:04

Fudbaleri TSC-a su na svom terenu poraženi od ekipe Partizana u meču punom uzbuđenja rezultatom 2:3, a jedan od prelomnih momenata, i sigurno trenutak koji je digao najviše prašine, jeste start Fejse nat Ratkovim, koji nije okarakterisan kao penal, a Zdravko Jokić, ipak smatra da je trebalo.

 

Dakle, ovde vidimo jedan start koji nije bezobziran, ali jeste nepažljiv. Igrač u belom dresu (Fejsa prim. aut) kasni da preseče centaršut, kasni i potom gazi rivala (Ratkov prim. aut). Dakle, ovo je prekrašaj i penal, a pošto nema bezobzirnosti nije potreban žuti karton. Preporuke UEFA su u ovakvim situacijama prilično jasne“, rekao je gostujući na televiziji Arena Zdravko Jokić.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

Kriv je dakle, Srđan Obradović.

„Glavni arbitar je gledao završni pas napadača. Dakle, možda nije mogao da vidi tu situaciju. VAR soba je ovde morala da interveniše, odnosno Srđan Jovanović je morao da pozove Živkovića. I da mu da mogućnost da sam proceni da li je to penal, da li ima intenziteta u tom startu. Pazite, iz te akcije je Partizan mogao da dođe do gola, i šta bi se onda desilo. Čudi me još jedna stvar. Zašto je Srđan Jovanović kao naš najbolji sudija već dva kola u VAR sobi“, dodao je Jokić.

0
0

3 Komentara

  1. Ni je bio ni gol iz auta od 1m. pa nikom ništa.Ekpertu za suđenje.Pričuvaj se šta prečaš jel gazda Tezga ,šelje konjanike,godinama je pratio Karađića,ljigava gnjida

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter