1
Košarka

Ioannis Papapetrou during the Turkish Airlines EuroLeague match between Olympiacos and Partizan Mozzart Bet Belgrade at Peace And Friendship Stadium on November 10, 2022 in Athens, Greece. (Photo by Starsport.rs ©)

IZ KOŠARKAŠKOG SAVEZA GRČKE BESNI: Ljuti zbog odluke Partizana – „Ovo nije fer!“

Objavljeno: 11.11.22 u 22:13

Grcima se nije svidela odluka crno-belih!

Košarkaški savez Grčke uputio je zvaničnu žalbu na adresu FIBA, ali i Košarkaškom savezu Srbije zbog toga što Partizan nije dozvolio Joanisu Papapetruu da igra za nacionalni tim u ovom FIBA prozoru.

Grci su večeras poraženi od Letonije – 80:60.

Uputili smo zvaničnu žalbu i Košarkaškom savezu Srbije i FIBA, jer mislimo da ponašanje srpskog košarkaškog Saveza nije u redu. Ovo nije fer borba i morali smo da uputimo protest. – izjavio je prvi čovek grčke košarkaške federacije, Dimos Dikudis.

Ovo je svojevrsan vid pritiska na crno-bele kako bi možda ipak pustili Joanisa da nastupi za Grčku do kraja kvalifikacija.

Naime, posebno im je zasmetalo to što je Partizan pustio srpske igrače da igraju za reprezentaciju, ali nije isto to učinio sa stranim košarkašima kao što su upravo Papapetru i Madar.

Papapetru je danas u toku dana i sam potvrdio da mu crno-beli nisu dozvolili da se odazove pozivu svoje reprezentacije.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter