2
Evroliga

Ioannis Papapetrou during the Turkish Airlines EuroLeague match between Olympiacos and Partizan Mozzart Bet Belgrade at Peace And Friendship Stadium on November 10, 2022 in Athens, Greece. (Photo by Starsport.rs ©)

PAPAPETRU OTKRIO PARTIZANOVU NAJNOVIJU ODLUKU: Samo Srbi mogu u reprezentaciju, voleo bih da je drugačije!

Objavljeno: 11.11.22 u 11:07

Crno-beli i ovako imaju skraćenu rotaciju.

Košarkaši Partizana poraženi su juče od Olimpijakosa, u utakmici u kojoj Željko Obradović zbog povreda, ali i reprezentativnih obaveza nije mogao da računa na nekolicinu igrača. Crno-beli su u Pirej otišli sa 9 igrača, od kojih su tu mladi Đorđije Jovanović i Gregor Glas, koji još uvek nisu dovoljno iskusni za Evroligu, kao i Tristan Vukčević, koji tek ulazi u „vode“ najbolje evropske košarke.

head coach Zeljko Obradovic Ioannis Papapetrou Panathinaikos – Partizan, Evroliga Euroleague, Atina 3.11.2022. Novemnbar 3. 2022. photo: STARSPORT

Posle ovog susreta, medijima se obratio Joanis Papapetru, koji je otkrio da Partizan neće pustiti strane igrače da nastupaju za svoje selekcije u FIBA prozorima.

– Nažalost, neću biti u reprezentaciji. Odluka kluba je da ne idemo na reprezentativna takmičenja, osim srpskih igrača. To je nešto o čemu ne možemo da zauzmemo stav. Teško je, voleo bih da su stvari drugačije. Nadam se da će reprezentacija dobro proći i da ćemo se zvanično plasirati na prvenstvo sveta – rekao je Papapetru.

VESTI O PARTIZANU:

Ova odluka kluba je zasigurno razumna, jer kada bi na primer Papapetru, Madar, Lesor i Glas otišli u svoje reprezentacije, crno-beli bi imali samo 5 igrača.

Sigurno je klub razmišljao, da u ovom periodu angažuje i mladog plejmejkera Mihaila Petrovića, koji igra na dvojnoj registraciji u Dunavu, ali je i on doživeo povredu. Ipak, Partizan je prvo reagovao na poziciji centra, jer je od danas novi igrač crno-belih Vladimir Brodzijanski.

0
0

2 Komentara

  1. Jbg. stvarno je ye.beno sto se repke tice, ali KKP je najmanje kriv za to, posto je PUNU deceniju bio ‘shikaniran’ od malo je reci „NEODGOVORNIH i NEDOBRONAMERNIH“ or“qana, Kao prvo, NISU ISPUNILI OBECANJE ZA TRENAZNU HALU ZA KKP, gde bismo nesumnjivo stvarali NOVE kosarkase za REPKU SRB., za razliku od kk plaqiyata koji je dobio SVE, a NISTA STVORIO I NAPRAVIO-NIJE, sto za Drz., za REPKU, i za plasman u EL gde su bili vecito zadnji=FENJERASI!!!
    Jbg…sto su trazili to su i dobili-SRAMOTU za Srb. koja ce trajati do KONACNOG DIZANJA KKP I POVRATAK NA STARE STAZE USPEHA I POBEDE NAD SLUGAMA ZLA!!!

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter