3
Domaći fudbal

during the Partizan v Spartak - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on November 11, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

HEROJ SPARTAKA LUKA BIJELOVIĆ ZA HOTSPORT: Partizan je bio favorit, ali ne pobeđuje uvek bolja ekipa! (VIDEO)

Objavljeno: 11.11.22 u 09:40

Njegovo vreme polako dolazi.

Fudbaleri Spartaka iz Subotice, napravili su ogromno iznenađenje trijumfom nad Partizanom u zaostalom 7. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije. Na semaforu je pisalo 0:1, a heroj Subotičana, bio je Luka Bijelović, mladi napadač, koji je svojim pogotkom u 86. minutu doneo Spartaku 3 boda.

Luka je rođen 2001. godine u Subotici, gde je u Spartaku prošao sve mlađe selekcije. Za prvi tim u Superligi Srbije debitovao je u 3. kolu sezone 2018/19 godine na utakmici protiv Proletera. Potom je usledila pozajmica ekipi Bačke 1901, dok je u proleće 2019. godine potpisao višegodišnji profesionalni ugovoro sa Spartakom. Tamo se iz godine u godinu vrednim radom dokazivao i deluje da je došlo njegovo vreme.

Bijelović je u razgovoru za HotSport pričao o ovom trijumfu, rečima trenera Dunđerskog, koji odlično bodri čitav tim, svom statusu u Spartaku, ali i o nastavku sezone.

Odigrali ste dobru utakmicu protiv Partizana, koji je svoj kvalitet pokazao u Evropi, beleživši neke izvanredne partije, čime ovaj uspeh postaje još veći. Kako si se osećao nakon pogotka, koji je tvom timu doneo velika 3 boda?

LB: Partizan je sjajan tim, koji je bio favorit u ovom meču, ali to je fudbal – igra u kojoj ne pobeđuje uvek bolja ekipa. Osećaj je sjajan, ali je pobeda koja nam donosi 3 boda najvažnija.

I pre ovog gola, imali ste određene šanse za vođstvo, što pokazuje da ste u Beograd došli motivisani i da se niste uplašili protivnika. Očigledno je u potpunosti ispoštovan dogovor iz svlačionice, a šta vam je to trener rekao nakon pobede?

LB: Imali smo svoje šanse, imao je i protivnik. Sreća je bila na našoj strani ovog puta. Vratilo nam se danas. Rekao nam je isto što i pre utakmice, da veruje u nas iskreno, da je ponosan na ovu ekipu i da možemo mnogo da postignemo.

POBEDILI SU PARTIZAN I ZASLUŽILI OVAKAV DOČEK: Navijači Spartaka napravili bakljadu u Subotici! (VIDEO) 

Kada si nakon punoletstva potpisao četvorogodišnji ugovor sa Spartakom, bilo je očigledno da klub ima ogromno poverenje u tebe. Da li si zadovoljan dosadašnjim napretkom u karijeri, kao i podrškom trenera, odnosno uprave kluba?

LB: Sve je super za sada, da ne ureknem. Imam poverenje uprave i trenera što mi mnogo znači. Zadovoljan sam u klubu i znam da ekipa može mnogo više od trenutno ostvarenih rezultata, ali biće sve to dobro na kraju.

U narednom kolu ste ponovo u Beogradu, gde gostujete ekipi Voždovca. Kakve su ambicije u tom susretu, kao i u nastavku sezone?

LB: Sigurno da nam ova pobeda daje mnogo na samopouzdanju. Mi na svakoj utakmici znamo šta radimo, šta trener zahteva od nas. Idemo na pobedu, ali nekad to bude tako, nekad ne. Nadamo se da ćemo pobediti i završiti polusezonu na najbolji moguci način – zaključio je Bijelović razgovor za naš portal.

1
0

3 Komentara

  1. hahaha Mirko pa kome je svirano vise penala.ali i dalje ostaje ko o cemu kur. Va o postenju.Crvena Zvezda Do neba..

    0
    0
    Odgovori
  2. Tačno tako, ne pobedjuje uvek bolji, naravno tu je sudija bio da reši utakmicu, prvo nije sviran čist faul pre samog gola Spartaka a onda produži utakmicu samo 4 minuta posle svih oni izležavanja po terenu, naravno i od tih 4 minuta 3 prodje u izležavanju igrača Spartaka Stanića (naravno pozajmljeni igrača Zvezde ) kojem naravno nije bilo ništa, čisto foliranje + dve izmene.
    Sa druge strane ovo ne važi za režimski klub kojem kad ne ide utakmica se produži za 4 minuta a onda se igra dok Zvezda ne da gol u 97.minutu.
    Oni pobedjuju i kad ne mogu, kad nezasluže ni bod uzmu tri preko sudija koji im donose privremene pobede i titule.

    0
    0
    Odgovori
    • hahaha Mirko pa kome je svirano vise penala.ali i dalje ostaje ko o cemu kur. Va o postenju.Crvena Zvezda Do neba..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter