0
Domaći fudbal

during the Partizan v Spartak - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on November 11, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NOVI KIKS PARTIZANA: Spartak odneo 3 boda iz Humske, Bijelović junak Subotičana! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 10.11.22 u 18:25

Još jedan loš rezultat za crno-bele.

Fudbaleri Partizana poraženi su od Spartaka iz Subotice u zaostalom kolu Mozzart Bet Superlige Srbije rezultatom 0:1. Pobedu gostima, doneo je Luka Bijelović u 86. minutu, nakon dobro šuta po zemlji. Do kraja meča, za crno-bele nije bilo vremena, pa su zabeležili drugi poraz u sezoni.

PRVO POLUVREME:

Solidnu akciju u 3. minutu, imali su gosti, kada je Srećković pokušao da razigra saigrača u petercu crno-belih, ali u tome nije uspeo. Nakon toga, videli smo i korner za Spartak, dok je Partizan lako otlrklonio opasnost.

during the Partizan v Spartak – Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on November 11, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Partizan je prvi šut imao u 10. minutu, kada je Rikardo Gomeš pokušao da ugrozi goste. Ipak, od toga nije bilo ništa, a na drugoj strani, Srećković je ponovo bio u centru ppažnje, kada je njegov udarac prošao tik pored stative Popovića.

Jedna sporna situacija desila se u 14. minutu. Natho je pokušao da proigra jednog igrača crno-belih, ali je podignuta ofsajd zastava. Na usporenom snimku kasnije, videlo se da nije bilo nedozvoljene pozicije i da je u pitanju greška arbitra.

during the Partizan v Spartak – Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on November 11, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

U 23. minutu, Baždar je pokušao sa 20-tak metara, dok je bio izblokiran od strane Ostojića, koji je zbog siline pogotka, ostao da leži na zemlji.

Najozbiljniju šansu Partizan je imao u 38. minutu. Nakon udarca iz ugla, Lutovac je iz trka uputio dobar šut, ali je pogodio stativu. Imaju crno-beli određenu inicijativu na ovoj utakmici, ali će im trebati još prilika kako bi ugrozili goste.

DRUGO POLUVREME:

Na startu drugog poluvremena, Gordan Petrić se odlučio da Pavlovića zameni Dijabateom. Već nakon 2 minuta, udarac je uputio Samed Baždar, ali je odbrana Spartaka reagovala i otklonila opasnost.

Malo je falilo da gosti dođu do vođstva u 49. minutu. tada je Hrstić u situaciji 1 na 1, pogodio prečku, dok je nakon odbitka, loptu glavom pokušao da vrati u gol, ali su crno-beli imali sreće.

Marković je u 60. minutu nakon kornera uspeo da prevari svog čuvara, ali je njegov šut lako odbranio golman Spartaka. Par minuta kasnije, Danila Pantića je zamenio Kvinsi Menig.

Novu šansu u drugom poluvremenu, Partizan je imao u 69. minutu. Tada je Marković nešto lošije primio pas, pa je šutirao pored gola.

Nakon 5 minuta, crno-beli su imali kornera, nakon koga su takođe mogli da povedu. Natho je centrirao sa leve strane, Marković je bio najviši u skoku, ali nije bio precizan glavom.

during the Partizan v Spartak – Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on November 11, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Partizan je imao novi šut u 81. minutu, uputio ga je Menig, ali su domaći od svega dobili korner. Nakon prvog, iznudio je Partizan i drugi, ali bez većih problema za odbranu Spartaka.

Spartak dolazi do vođstva u 86. minutu, nakon nove dobre prilike. Luka Bijelović je uputio sjajan šut po zemlji sa oko 20 metara, bio je izuzetno precizan i tako zatresao mrežu Partizana.

Crno-beli su pokušali da dođu do izjednačenja u završnici utakmice, ali je Spartak izdržao sve nalete ekipe Gordana Petrića.

VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter