0
Evroliga

during the Turkish Airlines EuroLeague match between Olympiacos and Partizan Mozzart Bet Belgrade at Peace And Friendship Stadium on November 10, 2022 in Athens, Greece. (Photo by Starsport.rs ©)

ŽOC REALAN NAKON PORAZA: ‘Čestitam Olimpijakosu, odigrali su sjajnu utakmicu!’

Objavljeno: 10.11.22 u 23:47

Poraz koji moraju što pre da zaborave!

Košarkaši Partizana gostovali su ekipi Olimpijakosa u okviru 7. kola Evrolige i tom prilikom pretrpeli izuzetno težak poraz. Izabranici Želimira Obradovića posle ovog kola imaju učinak od tri pobede i četiri poraza, dok je Olimpijakos ima pet pobeda i dva poraza. Uoči ovog susreta, ‘crno-beli’ imali su ozbiljnih kadrovskih problema, pa je Žoc imao dosta skraćenu rotaciju. Nakon meča trener Partizana je rekao:

during the Turkish Airlines EuroLeague match between Olympiacos and Partizan Mozzart Bet Belgrade at Peace And Friendship Stadium on November 10, 2022 in Athens, Greece. (Photo by Starsport.rs ©)

‘Moram da čestitam Olimpijakosu koji je odigrao sjajnu utakmicu. Počeli smo bez energije, bez agresivnosti i samo u drugoj deonici smo izgledali kao tim koji je hteo da se bori. Sve ostalo je bilo vro loše. Rekao sam igračima pre utakmice da kada se budemo vratili u svlačionicu moramo da znamo da smo dali sve od sebe. Takav osećaj nemamo.’ – rekao je Obradović i odmah potom dodao:

‘Problem između FIBA i Evrolige nije nešto novo, to traje već godinama. Moraju da sednu i da pričaju. Srbija sada ima vrlo bitne utakmice, zamolili su nas da pustimo tri igrača. Balša Koprivica se povredio, preostalu dvojicu smo pustili. Obećali smo i održali smo reč. Tu nema nikakvih problema. Ono što je svima jasno, reprezentacije igraju bez najboljih igrača. To svi shvataju. To moraju da razreše FIBA i Evrolige. Na kraju cenu plaćaju igrači, njima je najteže.’ – zaključio je Žoc.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter