0
Evroliga

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 7 match between Fenerbahce and Crvena Zvezda mts Belgrade at Ulker Sports And Event Hall on November 10, 2022 in Istanbul, Turkey. (Photo by Starsport.rs ©)

‘SVAKI TIM IMA KVALITET I NEMA MEČA KOJI NIJE TEŽAK’: Itudis vidno zadovoljan pobedom!

Objavljeno: 10.11.22 u 21:28

Nastavio je njegov tim sa sjanim partijama.

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su na gostovanju ekipi Fenerbahčea u sedmom kolu Evrolige. Konačni rezultat – 93:79 za domaću ekipu. Razloga za zadovoljstvo nakon utakmcie imao je trener domaćina, Dimitris Itudis:

‘Čestitke igračima. Pokazali smo reakciju kada je bilo potrebno, zaigrali agresivnije u odbrani i napadu. Nikada ne znate da li možete da postignete 90 poena, zato je važno da zaustavimo njihove kreatore Nedovića, Vildoze i Ivanovića i kombunaciju koje imaju sa centrima. To je Evroliga, svaki tim ima kvalitet i nema meča koji nije težak.’ – rekao je Itudis i potom dodao:

FOTO: KK Crvena zvezda

‘Melih nam je sa klupe dao drugu dimenziju. Ne volim kada igrači igraju tako dugo, ali osetio sam da je potrebno. Dali su nam neophodnu čvrstinu u odbrani i to ne znači ništa za Bukera i Džekirija. Oni su veoma važni za naš tim.’ – zaključio je on.

Nakon ovog kola Crvena zvezda ima jednu pobedu i šest poraza, dok je Fenerbahče na učinku od šest pobeda i samo jednim porazom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter