1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRAVA POSLASTICA – DAN VEČITIH: Efbet nudi najbolje kvote na pobede Partizana i Crvene zvezde!

Objavljeno: 10.11.22 u 15:30

Spremite se da uživate.

Fudbaleri, kao i košarkaši Partizana, odnosno Crvene zvezde danas će odigrati svoje utakmice u domaćem prvenstvu, kao i Evroligi.

Prvi će na teren fudbaleri Partizana koji će odmeriti snage sa ekipom Spartaka iz Subotice. Taj meč, počinje u 16.30, prenos je na Areni sport, a naš beting partner Efbet, nudi bogatu ponudu, za ovaj, kao i za ostale duele.

Slobodan Urosevic TSC – Partizan Superliga Srbije, Super, Liga, Backa Topola, Srbija, 6.11.2022. Novembar 6. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Kvota na pobedu Partizana je 1.16, dok je sa druge strane, kvota na iznenađenje Spartaka čak 21. Ipak, ako mislite da će se meč završiti nerešenim rezultatom, ponuđen je koeficijent 9.

Nakon fudbalera crno-belih, na teren će, po redu, košarkaši Crvene zvezde. Izabranike Vladimira Jovanovića očekuje izuzetno teško gostovanje ekipi Fenerbahčea, koja ove godine igra izvanredno.

Nemanja Nedovic Benjamin Bentil Crvena Zvezda – Zadar, ABA Liga, 7.11.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Za pobedu crveno-belih, uz produžetke, Efbet nudi kvotu 5, dok je na trijumf domaćina ponuđena kvota 1.21. Prenos ove utakmcie možete pratiti na kanalima Sport kluba.

Nakon košarkaša, od 18.45 će na teren izaći i fudbaleri Crvene zvezde. Njih, kao i Partizan, očekuje duel zaostalog kola Mozzart Bet Superlige Srbije, koji će igrati protiv ekipe Čukaričkog.

Mirko Ivanic Crvena Zvezda – Mladost Lucani Superliga Srbije, Super, Liga, Beograd, Srbija, 6.11.2022. Novembar 6. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Taj meč, na programu je na kanalima Arena sport televizije, a Efbet se ni ovde nije štedeo, pa su u ponudi razne igre. Kvota na pobedu srpskog šampiona, iznosi 1.56, dok je kvota na trijumf domaćih 6.40. Ipak, u slučaju da se odlučite na nerešen ishod, u ponudi je kvota 4.50.

Poslednji meč dana, što se tiče večitih, odigraće košarkaši Partizana. Oni će u okviru Evrolige, gostovati Olimpijakosu, sa izuzetno skraćenim sastavom zbog povreda.

head coach Zeljko Obradovic Panathinaikos – Partizan, Evroliga Euroleague, Atina 3.11.2022. Novemnbar 3. 2022. photo: STARSPORT

Ova utakmica počinje u 20 časova, prenos je na kanalima Sport kluba, a naš beting partner Efbet, nudi sjajne kvote. Ako mislite da će slaviti izabranici Željka Obradovića, kvota je 6, dok je na pobedu domaćih ponuđen koeficijent 1.21.

Kada bi se sve ove kvote spojile u jedan tiket, na kome bi tipovali isključivo pobede večitih, dobili bi kvotu 54.3.

*sve kvote podložne su promenama*

0
0

1 Komentara

  1. Ma raccQ, kako je krenulo, bojim se da se jos neko od ovih nasih kosarkasa ne povredi dok ne stignu u Atinu, a PRAVA POSLASTICA BI BILA kada bi BOGdan BOGdanovic VECERAS ZAIGRAO ZA KKP, pa neka samo sa TRI KOSARKASA-ON, LESOR I KEVIN..i to bi bilo sasvim dovoljno za OLY, kao nekad protiv uqasene Coor***VE=BOGdan=123!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter