2
Domaći fudbal

during the Partizan v Spartak - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on November 11, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PETRIĆ OTKRIO RAZLOGE PORAZA: Mogu da zamerim neke stvari, Spartak se namestio! (VIDEO)

Objavljeno: 10.11.22 u 18:45

Poraz koji boli navijače.

Partizan je u zaostalom kolu Mozzart Bet Superlige Srbije poražen od Spartaka sa 0:1. Crno-beli su primili gol u 86. minutu, a nakon samog meča, za Arenu sport je pričao Gordan Petrić, koji je u kratkoj izjavi sumirao ovaj duel.

Spartak se namestio, nismo imali prostora pogotovo u prvom poluvremenu da uzmemo loptu. To se videlo u prvom poluvremenu, Spartak se namestio kako njima odgovara, mi nismo iskoristili šanse, ali oni su imali najzreliju šansu, onu prečku. Mogu da zamerim neke stvari, ali kako su izgurali sve do sada, svaka čast – istakao je Petrić.

Nakon toga, trener Spartaka Ljubiša Dunđerski rekao je da je zadovoljan i da su igrači ispoštovali dogovor iz svlačionice.

Ne mogu da kažem da nisam zadovoljan. Pitali ste pre utakmcice šta očekuejmo, a pokazali su sve, disciplinu i veliku želju. Ovo je fina grupa momaka i da će sve doći na svoje – zaključio je Dunđerski.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

2 Komentara

  1. BRUKA I SRAMOTA .POJEDINCI POLU PISMENO ,KAD JE FUDBAL U PITANJU .IGRACI ODBRANE SU OPASNIJI ZA GOLMANA SVOG TIMA .A MLADI IGRACI DALI VIDE KAKO NJIHOVI VRSNJACI TRCE I PRISTUP RADU IMAJU .NA KRAJU .BRUKA I SRAMOTA .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter