7
ATP

Jelena Djokovic and Novak Djokovic Crvena Zvezda v Maccabi Playtika Tel Aviv-Euroleague 2021/22 Beograd, 10.03.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

JELENA ĐOKOVIĆ LJUTA ZBOG OPTUŽBI: Evo šta je rekla na priče o dopingu, izuzetno je ljuta! (FOTO)

Objavljeno: 08.11.22 u 11:26

Novak Đoković poražen je u finalu turnira u Parizu od Halkea Runa, nakon preokreta mladog Danca, a meč je obeležio mali skandal.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa jedne pauze tokom finalnog meča. Dok Novak odmara na klupi, njegov fizioterapeut, Ulises Badio, priprema mu neki od napitaka koji konzumira tokom meča.

Jedan čovek je razumno komentarisao, ono što se svi pitamo, zašto Novak nema adekvatnu PR službu koja bi se bavila ovako banalnim i sramnim optužbama.

– Sve je na Novaku. On im dozvoljava da stvaraju ove nepotrebne kontroverze. Zašto se jednostavno ne bi osvrnuo na to kada su ga prethodni put pitali o tome? Umesto toga nazvao ga je magičnim napitkom. Unajmite PR agenciju, preklinjem vas – stigao je komentar Jeleni, koja je ovo protumačila kao napad na Novaka, a ona je brzo odgovorila:

FOTO: Screenshot

– Govoriće kada bude spreman za to. Cela ova besmislica o teranju ljudi da pričaju o nečemu za šta nisu spremni jer su DRUGI nestrpljivi je apsurdna. Sedite malo u tišini. Pazite više na sebe. Nije sve što vidite kontroverzno. Moglo bi biti privatno. Da li je to dozvoljeno – upitala je Jelena.

0
0

7 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter