0
ATP

FOTO: Twitter screenshot

DA LI JE MOGUĆE? DISKRIMINACIJA SE NASTAVLJA: Pogledajte video snimak zbog kojeg su Novaku upućene sramotne optužbe da koristi doping! (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.22 u 08:57

Očajnički pokušaji napada na najboljeg svih vremena!

Legendarni srpski teniser, Novak Đoković, na iznenađenje kompletne teniske javnosti poražen je u finalu ATP turnira u Parizu. Nakon velikog preokreta sa 2:1 u setovima do trofeja masters 1000 serije došao je mladi Danac, Holger Rune.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa jedne pauze tokom finalnog meča. Dok Novak odmara na klupi, njegov fizioterapeut, Ulises Badio, priprema mu neki od napitaka koji konzumira tokom meča.

Prilikom pripreme Badio je zatražio pomoć od Janićija Karića, unuka Boguljuba Karića, kako bi stao ispred njega u nameri da onemogući kamerama snimanje tog postupka. Karić je Novakov prijatelj i velika teniska nada.

Naravno, ubrzo su krenuli negativni komentari na Novakov račun. Optužbe da koristi doping, a da pritom ne ume da sakrije samo su neke od onih kojima pokušavaju da omalovaže i uvrede Đokovića.

-Da li neko ko poznajte tenis može da objasni šta se ovde dešava i zašto se radi na ovakav način? Izgleda neverovatno nespretno – navodi se u opisu objave na jednom Tviter profilu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter