0
Domaći fudbal

Kosarka EuroCup Top 16 season 2019/2020 Partizan v Virtus Bologna Damir Cakar (L) Beograd, 08.01.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

IGRAČI ‘REŠETAJU’ PO NJEGOVOM RECEPTU: ‘Dobar prekid je pola gola’ – Otkrio je tajnu Novog Pazara!

Objavljeno: 07.11.22 u 18:52

On je bio dobro poznat po prekidu, a sada želi to da prenese i na svoje igrače!

Novi Pazar igra odlično ove sezone, a ekipa je veoma ubojita nakon prekida.. To im je u ‘gen’ usadio trener Gaćinović, da bi istim putem nastavio i njegov naslednik na klupi PazaracaDamir Čakar.

Perisa Pesukic
Kolubara v Novi Pazar during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match at stadium FC Kolubara on September 19, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Dobar prekid je pola gola! Nema tu ništa neobično. U fudbalu na najvišem nivou, ogroman broj utakmica bude odlučen posle prekida. U tom segmentu, imamo odličnog izvođača Miloša Mijića, koji to mora da koristi još bolje i da ekipa dodatno profitira. Očekujem i od nekih momaka sjajnih u skoku, pre svega mislim na Slobodana Rubežića, da budu još efikasniji. Mi to radimo, vežbamo na treninzima. To je bitan deo fudbalske igre. Zamisli kad na 0:0 otvoriš rivala iz slobodnjaka, sve dobija drugu dimenziju i ide u tvoju korist. Ili kad je dobar centaršut iz kornera ili poludistance, kad je dobro udariš i krešeš kako treba, kad čuješ zvuk… Naravno, potrebno je i da imaš nekoga da to materijalizuje, kao što smo mi protiv Javora imali Andriju Majdevca i Milana Joksimovića, koji su glavom pospremili u mrežu.’ – rekao je Damir Čakar.

Čakar je tokom svoje igračke karijere nastupao za Budućnosti, Rudar iz Pljevlja, Borac iz Čačka, Partiza, Šateru, Sartid iz Smedereva, Sutjesku i Mogren.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter