2
Domaći fudbal

FOTO: FK Novi Pazar

PAZARCI SU MAJSTORI ZA PREOKRET: Javor praznih ruku krenuo za Ivanjicu! (VIDEO)

Objavljeno: 04.11.22 u 19:55

Trijumf u režiji tandema Joksimović – Majdevac!

U terminu od 18 časova, na terenu ‘Džaizkoin Arene’ fudbaleri Novog Pazara ugostili su Javor Matis  u okviru 18. kola nacionalnog prvenstva Srbije. Domaći tim je uspeo da napravi veliki preokret i upiše novi trijumf u aktuelnoj sezoni Mozzart bet Superlige, u kojoj plavo-beli i dalje važe za najprijatnije iznenađenje.

Glavni arbitar meča, Jovan Šegrt, tačno u 18č dao je znak za početak meča. Šegrtu su pomagali Milorad Jovanović i Dragan Peranović. Četvrti sudija na susretu bio je Stanko Ostraćanin, dok su posao u VAR sobi obavljali Aleksandar Živković i Goran Beljin.

Domaći sastav je preuzeo inicijativu od samog starta utakmice. Novi Pazar je kontrolisao posed lopte u velikoj meri susreta, ali svoju dominaciju nije uspeo da pretvori u vođstvo. Kazna za nedovoljno dobru završnicu usledila je u 21. minutu meča, kada je sopstvenu mrežu zatresao jedan od najboljih pojedinaca plavo-belih, Periša Pešukić.

Brzo se istopila prednost sastava iz Ivanjice nakon najduže pauze. Ekspresna reakcija Pazaraca viđena je u periodu od 53. do 56. minuta meča, kada je domaći tim u potpunosti promenio tok meča.

Najpre je perfektan centaršut Joksimovića ispratio Andrija Majdevac. Iskusni golgeter je loptu zahvatio glavom i poslao je u mrežu gostiju iz Ivanjice.

Totalni preokret viđen je 180 sekundi kasnije, kada je zaista blistavu partiju, pogotkom krunisao Milan Joksimović. Mijić je poslao centaršut sa levog boka, a iskusni as je doneo preokret Pazaru.

Konačan rezultat postavljen je u 86. minutu, kada je Majdevac rešio pitanje pobednika sedmim pogotkom u aktuelnoj sezoni.

Rezultati 18. kola Mozzart bet Superlige Srbije.

Petak: 

16:00 Mladost GAT – Voždovac 1:2

18:00 Novi Pazar – Javor Matis – 3:1

20:00 Napredak Kruševac – Čukarički

Subota:

13:00 Radnički 1923 – Radnik Surdulica

16:00 Radnički Niš – Kolubara

18:00 Spartak Subotica – Vojvodina

Nedelja:

15:30 Crvena zvezda – Mladost Lučani

19:30 TSC Bačka Topola – Partizan


Standings provided by Sofascore

0
0

2 Komentara

  1. Pazar je prikazanom igrom trebao Javoru da napuni mrezu do vrha, i u Ivanjici su bili bolji ali nisu imali srece, veceras su ih razbili

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter