2
Evroliga

Zach LeDay (L) James Nunnally and Kevin Punter (R) KK Partizan Media Day at Stark Arena on October 03, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

IGRAČI KOJI OVOG LETA POSTAJU SLOBODNI U IZBORU NOVE SREDINE: Biće to ‘pakleno leto’!

Objavljeno: 07.11.22 u 19:53

Nekoliko više nego interesantnih imena!

Košarkaški portal ‘Eurohoops.net’ objavio je spisak najboljih igrača koji će ovog leta postati slobodni u izboru nove sredine. Kao glavna meta velikih klubova navodi se iskusni grčki plejmejker Kostas Slukas, kome ističe ugovor sa Olimpijakosom.

Na drugom mestu nalazi se prekaljeni šuter Olimpije iz Milana, Ševon Šilds. Odmah iza Šildsa nalazi se bek Partizana, Kevin Panter koji od ove sezone nosi i kapitensku traku ‘crno-belih’.

Nakon Pantera se redom nalaze: Marko Gudurić, Jorgos Papajanis, Zek Ledej, Matijas Lesor, Pjerija Henri, Maodo Lo i Luk Sikma.

0
0

2 Komentara

  1. Ko ti je naručio ovaj tekst, Vukašine Cvetkoviću? Nadam se da si bar uzeo neke pare za to, a ne da si pisao sa pozicije uverenja da je vreme i mesto da se spekuliše ko će da napusti KK Partizan na leto. U prvom slučaju si puki profiter, u drugom kompleksaš.

    0
    0
    Odgovori
    • Šta je čovek loše napisao? Ugovori ističu ovim igračima i tačka. E sad to što Partizan ima fenomenalan sistem to je druga priča, u tome si se možda pronašao.. guraj strane plaćenike, F4 a dogodine gašenje!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter