0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Virtus Segafredo Bologna at Stark Arena on October 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DESETKOVANI PARTIZAN ZADOVOLJIO ŽELJKA: Igrali smo veoma ozbiljno, neke greške su samo posledica umora!

Objavljeno: 06.11.22 u 20:22

Košarkaši Partizana su u Čačku dobili ekipu Borca rezultatom 62:79 i tako održali niz nepobedivosti u AdmiralBet ABA ligi, dok su na potpuno drugom delu spektra Čačani koji još uvek ne znaju za trijumf. Iako su domaći bili u egalu ceo meč, poslednja četvrtina je ipak u potpunosti pripala Partizanu koji je na kraju i ubedljivo slavio.

Nakon utakmice se oglasio i Željko Obradović

Probali smo da se jednim treningom pripremimo za Borac, pomoglo nam je što smo igrali turnir ovde letos, da shvatimo da moramo da igramo ozbiljno, bez obzira što smo u takvom ritmu putovanja, utakmica i smanjenog broja treninga. Igrali smo ozbiljno, bilo je stvari koje je sama utakmica nametnula, nekih grešaka koje su posledica umora, pretpostavljam. Borac se do kraja borio, uspeli smo nekim otvorenim šutevima na kraju da odemo na nešto veću razliku. Čestitke igračima na pobedi. Hvala čačanskoj publici na dočeku i Borcu želim sve najbolje„, rekao je Obradović.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

Pokušao sam da pravim neke rotacije, jer stiže umor, ispred nas je utakmica sa Olimpijakosom, sa neverovatno smanjenim brojem igrača. Ali šta je, tu je„, dodao je trener Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter