1
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Virtus Segafredo Bologna at Stark Arena on October 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŽELJKO OBRADOVIĆ PRED GOSTOVANJE BORCU: ‘Nema dileme da će igrati sa velikom motivacijom protiv nas!’

Objavljeno: 05.11.22 u 23:45

Partizan igra odlično, ali povrede brinu.

U nedelju, 6. novembra, Partizan će od 17 časova igrati utakmicu 6. kola AdmiralBet ABA lige. U čačanskoj dvorani kraj Morave, rival crno-belih će biti domaći Borac. U dosadašnjem toku regionalnog prvenstva, tim iz Čačka nije zabeležio trijumf, dok je Partizan uknjižio maksimalnih pet pobeda.

Mathias Lessort reacts during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Virtus Segafredo Bologna at Stark Arena on October 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„Nastavljamo niz utakmica, imamo jedan trening da odreagujemo pred tu utakmicu. Dobra okolnost je da smo igrali na turniru u Čačku i da imamo to iskustvo gde su oni odigrali izvanredno protiv nas i nemam nikakvu dilemu da će igrati sa velikom motivacijom. Ono što mi treba uradimo jeste da probamo danas da napravimo trening uz sve probleme koje imamo unutar tima, da se pripremimo i da nastavimo da igramo onako kako smo to radili u poslednje vreme“, poručio je Obradović i osvrnuo se na povredu Balše Koprivice.

Head coach Zeljko Obradovic and Balsa Koprivica (L) during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Zalgiris Kaunas at Stark Arena on October 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„Mora na operaciju i to je otprilike dva meseca pauze po prvim procenama. Za sve ostalo, sešćemo pa ćemo videti. U ovom ritmu utakmica i svega što je ispred nas, sigurno da je fond igrača koje imamo na raspolaganju u ovom trenutku nedovoljan. Videćemo koje su nam mogućnosti. Ništa nećemo donositi na brzinu, moramo da razmislimo i da vidimo šta je u ovom trenutku najbolje za tim“, istakao je Obradović.

0
0

1 Komentara

  1. ZIVEO ZOC!!!
    PS..Losa vest: U qovn.ima smo (zbog povredjenih igraca), ‘dobra vest’-IMA ZA SVE, a najvise za poonterseeee .!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter