3
Evroliga

FOTO: Screenshot

OGLASIO SE PARTIZANOV DOKTOR: Pogođen je flašom, ali poručuje – „Srećom pogodila me u leđa, ne u glavu!“

Objavljeno: 04.11.22 u 09:40

Bilo je veoma napeto.

U jednoj zaista neizvesnoj završnici ekipa Partizana savladala je Panatinaikos i tako im nanela peti poraz u šestom kolu ovosezonske Evrolige.

Sa druge strane, crno-beli su na veoma dobro učinku 3-3.

Ipak, meč će ostati upamćen i po divljanju domaće publike nakon određenih sudijskih odluka sa kojima se nisu bili saglasni.

Teren je odjednom bio zasut svim i svačim, a klupski doktor ekipe Partizana Momčilo Moma Jakovljević pogođen je flašom u leđa.

Na sreću, prema njegovim rečima, ne radi se ni o čemu ozbiljnom.

U redu sam. Bila je to plastična flaša puna vode. Na sreću, pogodila me je u leđa, nije u glavu. To je bila kanonada flaša koje su letele ka našoj klupi. – poručio je doktor Jakovljević.

Grčki klub je i uložio žalbu na suđenje, a videćemo kako će Evroliga postupati.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

3 Komentara

  1. …I TO JE TA EL, gde se poput divljanja izrentiranih poontera u aba ljiqi TOLERISE i PROLAZI NEKAZNJENO, BEZ SANKCIJA, a „tRENER“ im ISTI..?!!!..dok nas Grobare, u najmanju ruku-ubi.yayu, planski, ciljano-nastajemo…!!!??? DOKLE TAKO..??!!!
    PS…ZATO BI ONI DA SE „VADE“ NA 1 SPORNU SITUACIJU NA TERENU 9a na stetu KKP je bilo 5 puta vise..), KAKO BI OVO CRIM. „PONASANJE“ NAVIJACA PROSLO NEKAZNJENO!!! Sada ce se videti odgovor EL na ovo ‘divlja.stvo’ nari.kacha Pao-a!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. …I TO JE TA EL, gde se poput divljanja izrentiranih poontera u aba ljiqi TOLERISE i PROLAZI NEKAZNJENO, BEZ SANKCIJA, a „tRENER“ im ISTI..?!!!..dok nas Grobare, u najmanju ruku-ubi.yayu, planski, ciljano-nastajemo…!!!??? DOKLE TAKO..??!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter