2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

NA TERENU JE MOŽDA GOTOVO, ALI VAN NJEGA NIJE: Iz Panatinaikosa ljuti na sudije nakon poraza od Partizana!

Objavljeno: 04.11.22 u 08:38

Oglasili se odmah po okončanju meča.

Košarkaši Partizana pobedili su sinoć u OAKA areni ekipu Panatinaikosa rezultatom 91:89.

Fenomenalna je bila prva četvrtina u kojoj su crno-beli ubacili 31 poen ekipi Dejana Radonjića.

Meč je trajao dugo, a u jednom trenutku je prekinut s obzirom da je sa tribina krenula „teška artiljerija“ na sudije, posle odluka koje se domaćoj publici nisu sviđale.

Tu nije kraj. Kako prenosi grčki portal SDNA, PAO će uložiti žalbu na konačan rezultat utakmice zbog sudijskih odluka koje su prema njihovom mišljenju direktno uticale na ishod utakmice.

Oni koji su gledali utakmicu, mogli su da donesu zaključke. Ljudi su bili besni, videli ste to. Moramo da budemo oprezni oko toga šta govorimo. Panatinaikos će uraditi sve u ljudskoj moći da se pozabavi ovom situacijom, koja nas inače prati dosta dugo. Bićemo ujedinjeni dok se borimo sa ovakvim stvarima. – naglasio je PR grčkog kluba, Dimitris Kontos.

Ono što posebno zameraju sudijama, jeste pokušaj zakucavanja Dvejna Bejkona gde se sudije nisu oglasile, a iz tabora Panate smatraju da je Amerikanac bio fauliran.

FOTO: STARSPORT

Sudijska trojka na ovoj utakmici bila je – Migel Anhel Perez (Španija), Fernando Roka (Portugal) i Šaulijus Račis (Litvanija).

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0

2 Komentara

  1. Jbg. nije im ovo aBA ljiqa da Deyo ‘radi sta hoce’ i prodje nekaznjeno,..u EL ZOC VLADA I RAZARA..!!! .!. XXAAXXAA .!.
    PS..nego, yeL’ roodonja popio OTKAZ i zasto ..daaa…VRACA SE U KK PLAGIYAT Coor***VE..?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • PS..i naravno da NIJE GOTOVO, posebno ZA FLASU U LEDJA Dr. Momi Jakovljevicu, za to cete posebno ODGOVARATI I BITI KAZNJENI!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter