0
ATP

FOTO: ATP Tour @atptour/ Twitter

ĐOKOVIĆ PRESLIŠAO ITALIJANA: Novak rutinski do polufinala! (VIDEO)

Objavljeno: 04.11.22 u 21:05

Srbin je ogroman zalogaj za mladog Musetija!

Najbolji igrač u istoriji belog sporta, kada se u obzir uzmu brojne činjenice, Novak Đoković, plasirao se u polufinale ATP turnira u Parizu. Srpski teniser je u četvrtfinalu nadigrao mladog Italijana, Lorenca Musetija, sa ubedljivih 2:0 (6:0, 6:3).

Novak je na ekspresan način osvojio prvi set. Inferiorni italijanski talenat nije imao nikakve šanse. Za samo 25 minuta odmeravanja snage, ako se taj period meča i može tako okarakterisati, Nole je silovitom igrom stigao do prvog seta sa 6:0

S obzirom na uvodne minute drugog seta, delovalo je da će Museti uspeti da makar ozbiljnije namuči Đokovića, ali to se nije dogodilo. Rano je Italijan došao do brejka, ali uzvratio je Novak oduzimanjem servisa i tada je bio kraj za Lorenca.

Đoković će u borbi za veliko finale igrati sa boljim iz duela Stefanos Cicipas – Tomi Pol. Suret Grka i Amerikanca na programu je od 21 čas i 10 minuta.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter