1
Evroliga

FOTO: Twitter/@paobcgr

A KAKO ON DA SE NE OGLASI: Vlasnik Panatinaikosa grmi – optužuje Evroligu za masakr!

Objavljeno: 04.11.22 u 12:31

Teško je u Atini pao poraz od crno-belih.

Još se ne stišava bura nakon utakmice Panatinaikosa i Partizana u OAKA areni, gde su crno-beli odneli pobedu, 91:89.

Publika je u jednom momentu četvrte četvrtine izgubila kontrolu nakon nekih sudijskih odluka koje im se nisu svidele, a išle su na štetu njihovih igrača.

Počeli su da lete razni predmeti ka terenu, a jedna flaša pogodila je i Momčila Jakovljevića, doktora Partizana, koji je na svu sreću dobro.

Najavili su iz redova zelenih da će uložiti žalbu i uraditi sve što je u njihovoj moći.

Naravno, oglasio se i vlasnik Panatinaikosa, kontroverzni biznismen Dimitris Janakopulos. Već godinama je u ratu sa Evroligom, jedne godine je čak hteo da istupi, a ovo mu je novi povod za svađu.

Na svom Instagram profilu objavio je nekoliko situacija sa meča uz sledeći komentar.

Ovo je definitivno među najgorim masakrima koji ste nam uradili. Ovo je pljačka našeg vremena, energije i novca. Kradete naše vreme, energiju i novac poslednjih 20 godina, a kada smo tražili da napustimo vaše namešteno takmičenje, niste nam dozvolili? Zašto? – zapitao se Grk.

Zatim je poslao i misterioznu poruku.

Razmišljanje neće savladati strah, ali akcija hoće. – poručio je Janakopulos.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0

1 Komentara

  1. Najobicniji SPIN i ZAMENA TEZA zbog „KANONADE“ FLASA I UPALJACA KOJI SU „POLETELI“ OD STRANE HULIGANA KA KLUPI KK PARTIZANA zbog „OSECAJA“ NEMOCI POSLE RAZBIJANJA PAOa sa -18 POENA I TO LAGANO SA 6-7 KOSARKASA U ROSTERU KKP !!!
    Sramota, umesto da ODMAH otera crnoqorccca SA KLUPE, ONI TRAZE ALIBI ZA SVOJE HULIGANE (nikako ne mogu da ih nazovem ‘navijaci’) i bacaju svoju LJAGU na druge, u ovom slucaju EL!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter