1
Evroliga

during the Turkish Airlines EuroLeague match between Panathinaikos and Partizan Mozzart Bet Belgrade at Oaka Arena on November 03, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

PRIJATELJSKI POZDRAV OBRADOVIĆA I RADONJIĆA: Bivši trener Zvezde dočekao najtrofejnijeg u Evropi sa osmehom! (FOTO)

Objavljeno: 03.11.22 u 23:58

Poznato je da su prijatelji.

Partizan je pored svih poteškoća uspeo da savlada Panatinaikos u 6. kolu Evrolige, a pored nekoliko incidenata, meč su obeležile zasigurno i pojedine lepe stvari. Željko Obradović, petostruki evropski šampion sa Panatinaikosom, još jednom se vratio u OAKA arenu, a navijači su ga dočekali gromoglasnim aplauzom i pesmom.

FOTO: STARSPORT

Naravno, lep doček je dobio i od strane nekadašnjeg trenera Crvene zvezde Dejana Radonjića, sa kojim je protekle godine vodio borbe u AdmiralBet ABA ligi. Njih dvojica pozdravili su se i po ulasku na teren, a naravno i po završetku meča, kako je to običaj.

VESTI O PARTIZANU:

Na njihovim licima, viđen je prijateljski osmeh, što će sigurno obradovati navijače, kako Partizana i Panatinaikosa, tako i Crvene zvezde.

0
0

1 Komentara

  1. E moj Zoc, ma folira se crnoqoracc, vise voli da srpski tim izgubi od svega, TO je naucio u turkish timu naturalizoVAnom u srb.!!! SAMO PARTIZAN, SAMO SRBIJA!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter