3
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOJEVIĆ NAKON ISPADANJA IZ EVROPE: Bili smo naivni, to se ne prašta – prioritet domaće prvenstvo!

Objavljeno: 03.11.22 u 21:04

Mnogo individualnih grešaka.

Poraz Crvene zvezde od Monaka rezultatom 4:1, označio je kraj takmičenja u Evropi za srpski tim. Po završetku utakmice, medijima se obratio trener crveno-belih Miloš Milojević.

Osnovne stvari neke u defanzivi, koje obično dobro rešavamo. Nismo bili kompaktni, bili smo naivni, lako primljeni golovi iz velikih individualnih grešaka. To se ne prašta u ovakvim velikim utakmicama. Mislim da smo mogli da ih ugrozimo što se tiče naše ofanzive, ali ne možete nikoga da dobijete kada primite četiri gola – počeo je Milojević, a potom je pričao i o rano primljenom golu.

Svakako da jeste, ali mislim da ekipa kao što je Zvezda mora da reaguje stabilno i zrelo. Nekada primite gol, nekada ga date na vreme, ali ima još da se igra. Mi smo u tom trenutku ušli u kontra ritam, išli smo iz greške u grešku i to je nešto što nas je koštalo.

Zatim, Milojević je zaključio da je domaće prvenstvo, kao i Kup Srbije sada prioritet.

To je nešto što je prioritet. Ostaje žal što nismo prošli, naša brejk lopta je bila Budimpešta, ovo nam je bio bonus ovde. Opet kažem, previše za večeras. Hteli smo da dobijemo, išli smo ofanzivno, ali je protivnik kvalitetan, a mi nismo bili na top nivou večeras.

0
0

3 Komentara

  1. Miloje ukratko zao mi je sto ovako komentarisem jer sam 60 godina Zvezdas , brate batali poso nije ovo za tebe a ove,,kvazi“ zvezde kao Ivanic , Kangva , pa i Kanga i njegovi ispadi , Rodic penzija , Gobeljic takodje i jos najmanje pet pojacanja aman ljudi dosta vise sklonite tog Mrkelu sto dovodi neke face za seljacku ligu …nikad nije bio kvalitetan igrac pa tako ni menadjer…

    0
    0
    Odgovori
  2. Katastrofa id igre.leva strana odbrane ne postoji,zadji red ne zna da iznese loptu,igraci stoje dalelo jedan od drugog,lopta ide sporo,Milojevic nista ne razume…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter